עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    לירן בודקת- המלצות מרחבי הארץ

    מסעדת el mejana נצרת

    2 תגובות   יום ראשון, 1/9/13, 15:21

    נצרת היא עיר עם הרבה היסטוריה, נופים ואוכל טוב.

    כמובן שבעיר כזו חובה לטייל, עדיף עם מישהו מקומי, נפל בחלקנו לעשות סיור מעניין ביותר, בהדרכתו של סוהייל פארן המקסים. על הסיור אפרט בפוסט נפרד.

    לאחר הסיור הוזמנו לבקר במסעדתו של סוהייל- אל מאג'אנה שנמצאת בכיכר המעיין.

    אייך מגיעים למסעדה?

    אם תעמדו עם הפנים לכיוון הכנסייה היוונית-אורתודוכסית (כנסיית המעיין) תראו משמאלכם מדרגות, עלו במדרגות ותראו משמאלכם שער, כנסו בשער ותהנו!

     

    במסעדה יש 3 אזורי ישיבה:

    פנים

    ''

    בר

    ''

    חוץ

    ''

    למסעדה תפריט עשיר מאוד הכולל גם אוכל מסורתי וגם אוכל מערבי כגון:

    סלטים, שרימפס, קלמרי, דגים, מקופצים, קובות, חצילים וכמובן מתוקים כגון מלבי, כנאפה ועוד.

    המגוון ממש גדול.

    אנחנו כמובן העדפנו לטעום מהאוכל המסורתי והמיוחד.

    פתחנו בסלט ג'רג'יר 32 ש"ח

    ''

    הסלט כולל גרגיר נחלים, חמוציות (לפעמים במקום החמוציות יש גרגירי רימון או פירות יער, תלוי בעונה), פלפל אדום וצהוב, בצל עם רוטב שמבוסס על רכז רימונים. גרגיר הנחלים הוא עבורי שינוי מרענן מאוד מהסלטים שאני מכירה, יש לו חריפות מסויימת והוא היה מאוד טעים.

    כמו כן היו על שולחננו עוד כמה מסלטי הבית שהעלות שלהם (בהזמנת מנה עיקרית ) 30 ש"ח , ו 40 ש"ח עבור מי שלא מזמין מנה עיקרית.

    כרובית בטחינה

    ''

    חומוס 10 ש"ח

    ''

    פיתות מעולות

    ''
     

     

    מוחאמר- רצועות עוף, בצל מטוגן, צנוברים וסומאק על מצע של פיתה , מנה מצויינת ומתובלת מעולה!

    ''

    חציל בלאדי במילוי בשר כבש וצנוברים

    ''

    ונעבור ל 2 תבשילים מסורתיים מיוחדים שעלות כל אחד היא 70 ש"ח. התבשילים משתנים מידי יום.

    בהזמנת תבשיל מקבלים:

    5 סוגי סלטים ופיתות.

    התבשיל הראשון:

    שושברק- כיסוני בשר (מאוד דומה לקרעפלך) מבושלים ביוגורט בתוספת שום ונענע לצד אורז עם סומק.

    ''

    התבשיל השני:

    מקלובה- אורז עם כרובית, נתחי עוף, בצל ואורז. מנה מצויינת ומשביעה (בדרך כלל לא מוגשת עם צנוברים).

    ''

     

    היין שמוגש במסעדה הוא של יקבי בנימינה.

     

    למדתי המון על המטבח הערבי ועל המאכלים השונים שלו, שמחתי להכיר תרבות אוכל אחרת ומיוחדת, עשירה בתבלינים וצמחים והכי חשוב- הכרתי אנשים מקסימים!

     

    ניתן לעשות במקום אירועים לקבוצות.

     

    המסעדה פתוחה כל יום למעט יום א', כל שבת יש "ערב בוטנים" בו זורקים את קליפות הבוטנים על הרצפה.

     

    טלפון להזמנות:

    04-6021067 או 0545396853

     

    לעמוד הפייסבוק של המקום: https://www.facebook.com/mejana.resturant?fref=ts

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        2/9/13 11:22:
      לאה, את צריכה איזה יום להתלוות אלי למסעדה ;-)
        2/9/13 10:15:
      תודה. קראתי ונהניתי ממאכלי המסעדה (טוב שכבר אכלתי...).

      ארכיון

      פרופיל

      לירן ז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין