עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    ריבועי בצק פריך וקונפיטורת תות-שדה

    0 תגובות   יום שבת, 31/8/13, 20:51

    ריבועי פריך וקונפיטורת תות שדה

     

    חומרים:

    לבצק: 200 גרם חמאה רכה

    100 גרם סוכר

    300 גרם קמח

    5 גרם אבקת אפייה

    5 טיפות תמצית וניל

    1 חלבון ביצה (לא חובה)

     

    לפירורים: 200 גרם חמאה רכה

    5 טיפות וניל

    150 גרם סוכר

    350 גרם קמח

    1 חלבון ביצה (לא חובה)

     

    למילוי: 70 גרם אגוזי מלך או שקדים טחונים

    500-600 גרם קונפיטורת תות שדה איכותית של יד מרדכי

     

    אופן ההכנה:

    1 . מערבבים היטב את כל החומרים למעט הקמח ואבקת האפייה , עד לקבלת מרקם קרמי ללא גושי חמאה.

    2. להוסיף את אבקת האפייה והקמח וללוש עד לקבלת בצק אחיד

    3. להשטיח מעט את הבצק, לעטוף בניילון נצמד ולהכניס למקרר לכ- 1/2 שעה.

     

    הכנת הפירורים:

    1. לערבב את כל החומרים ביחד, בכל זמן הערבוב לפורר את התערובת כך שלא ייווצרו גושים. להפסיק כשכל החומרים מעורבבים היטב.
    2. להכניס למקרר בקופסה, להיזהר שלא למעוך את הפירורים.

     

     

    הכנת העוגה:

    1. לפתוח בעזרת מערוך את הבצק, מומלץ לפזר הרבה קמח על המשטח (שיש או שולחן) ועל הבצק עצמו.
    2. לרדד לעובי של כחצי סנטימטר מכסימום..
    3. לגלגל ולהעביר לתבנית אפייה משומנת או עם נייר אפייה (30 על 30 ס"מ)
    4. להכניס למקרר לכ – 10 דקות
    5. לאפות במשך כ-10 עד 15 דקות. להוציא כשמתקבל צבע בהיר של אפייה.
    6. לאחר שהעוגה מתקררת לפזר את הריבה מעל התבנית, למרוח את הריבה באופן אחיד, מומלץ לא לעבור את השוליים.
    7. לפזר מעל הריבה את הפירורים באופן שווה על כל המגש.
    8. לאפות בתנור (200 מעלות) כ- 15 דקות, עד לקבלת גוון אפייה בהיר.
    9. לאחר שהעוגה מתקררת לחתוך לריבועים כ- 8 ריבועים באורך ו-8 ברוחב.

     

     

     

    בתיאבון

     

    ''

     

     

     

     

     

    ''

     

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין