עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    אורז עם בשר טחון סילאן ובטטה של רפי

    0 תגובות   יום שבת, 17/8/13, 17:29

    אורז עם בשר טחון, בטטות וסילאן

     

     

    חומרים:

    חצי קילו הודו אדום טחון, בצל בינוני קצוץ דק

    חצי קילו אורז פרסי

    1/3 כוס כוסברה קצוצה דק

    1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה דק

    2 בטטות קלופות

    תבלינים: כף סילאן, 2 שיני שום כתוש, מלח, כמון, פפריקה, חוויאג' מרק.

     

    אופן ההכנה:

    מטגנים את הבצל הקצוץ.

    מטגנים את הבשר הטחון בשמן זית, דואגים לפורר אותו תוך כדי הטיגון. לאחר כ-7 דקות מתבלים- בשום הכתוש,מלח, כמון, פפריקה וחוויאג'.

    מניחים בקערה גדולה.מוסיפים את האורז לאחר שטיפה, מוסיפים את הכוסברה והפטרוזיליה ומערבבים היטב.

    פורסים את הבטטות, מטגנים בסיר גדול ושטוח את עיגולי הבטטה. אפשר להסתפק בטיגון של צד אחד.

    שופכים מעל את התערובת של הבשר הטחון עם האורז, מוסיפים מים רתוחים (היחס של המים הוא פי 2 מהאורז), מוסיפים את הסילאן, מערבבים בעדינות, מביאים לרתיחה ,מנמיכים לאש קטנה ,מכסים ומבשלים כחצי שעה.

    בתיאבון.

    ''

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין