עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    גליתא בקיבוץ צובה- מי אמר שוקולד ולא קיבל?

    3 תגובות   יום שישי , 16/8/13, 14:20

    השבוע עשינו יום כיף באזור ירושלים!

    התחלנו את היום המתוק הזה במרכז המבקרים של "גליתא"

    ''

    גליתא הוא המקום לאוהבי השוקולד וכל שאר המתוקים למיניהם.

    לגליתא שני סניפים, האחד בדגניה שבצפון, קיים מ- 2007 והסניף השני והחדש בצובה שבאזור ירושלים שקיים מזה חודש!

    המבקרים במקום יוכלו להנות מסרט קצר שמספר על תולדות השוקולד וגם קצת על גליתא

    ''

    ולאחר מכן תוכלו לטייל לכם בחנות

    ''

    לקנות פרלינים מעולים

    ''

    ואפילו להנות מגלידה בימי הקיץ החמים (ממליצה מאוד על הגלידה עם המרציפן)

    ''

    הגלידה נעשית במקום ע"י מכונת הגלידה הזו:

    ''

    והשוקולד נעשה ע"י המכונה הזו:

    ''

    ואם כבר הגעתם עד גליתא, הכי מומלץ זה לעשות סדנה מבין הסדנאות המוצעות במקום.

    תוכלו להתרשם כאן מסוגי הסדנאות השונות:

    ''

    הסדנה שהבננות הקטנות (בנות הדודה של אפרוחון) בחרו לעשות היא סדנה מיוחדת לילדים שנקראת סדנת "תמונה משפחתית" 45 ש"ח

    הבנות קיבלו חומרים

    ''

    והתחילו במלאכה

    ''

    ''

    מה שהן בעצם היו צריכות לעשות זה לקחת מכחול ולצבוע את הדמויות עם שוקולד לבן בקטעים שאותם הן רוצות לעטר בסוכריות צבעוניות. לאחר מכן הן קיבלו משטח שוקולדי עליו הן "הטביעו" את הדמויות.

    הנה התוצאות:

    היצירה של דקל

    ''

    היצירה של אגם

     

    ''

    מקסים וטעים!

    שתי הסדנאות שאנחנו עשינו הן סדנאות למבוגרים:

    סדנה ראשונה-

    סדנת  "ממולאים", 70 ש"ח.

    הסדנה מורכבת משני שלבים:

    שלב 1- מקבלים 3 תבניות

    ''

    אותם מצפים בשוקולד לבן או שוקולד חלב

    ''

    וכך זה נראה מהצד השני

    ''

    שמים מילוי כלשהו לבחירתכם

    ''

    אותו תכסו שוב בשוקולד, ותקבלו  3 אצבעות שוקולד טעימות במיוחד.

    שלב 2- מקבלים 6 כוסיות שוקולד וגאנש (שוקולד עם שמנת)

    ''

    ממלאים בנוגט אגוזים ומעטרים

    ''

    ואלו הם תוצרי הסדנה הטעימים במיוחד

    ''

    סדנה שניה-

    סדנת "לאהוב שוקולד", 75 ש"ח.

    הסדנה מורכבת משני שלבים:

    שלב 1- מקבלים תבנית עם שקעים בצורת לב וכוכב

    ''

    ממלאים עד למחצית השקע בנוגט אגוזים

    ''

    מוסיפים קישוטים טעימים

    ''

    מכסים בנוגט

    ''

    נועצים קיסמים

    ''

    ולאחר שמתקרר חולצים את השוקולד מהתבנית

    ''

    מצפים בשוקולד ומעטרים לקבלת התוצאה הבאה

    ''

    שלב שני- מקבלים טבלת שוקולד מוצק שמעורבב עם שמנת, מחלקים ל- 6 יחידות קטנות ו"מטביעים" בשוקולד לבן או שוקולד חלב

    ''

    מעטרים לקבלת התוצאה הבאה

    ''

    בסוף היום כל אחד קיבל מזוודונת קרטון קטנה ויפה עם השוקולדים שהוא הכין

    ''

    היה לנו טעים ונעים עד מאוד!

    מומלץ בחום!

    מוזמנים לעמוד הפייסבוק של גליתא: https://www.facebook.com/Galita.chocolate.farm

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        17/8/13 17:55:
      מקום מקסים!
        17/8/13 15:12:
      צריך שלט אזהרה לאוהבי שוקולד (אני - לא בסיפור הזה!). נראה מקום מטריף לפעילות ילדים ומבוגרים. תודה!
      אני רוצה!!!!!!!!!!!!!!!!

      ארכיון

      פרופיל

      לירן ז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין