עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    בגט צרפתי תוצרת רפי ארז

    0 תגובות   יום שלישי, 30/7/13, 20:31

    חזרנו מפריז ולרפי התחשק לאפות בגטים בעצמו. ולמען האמת יצא לו טוב, לא רק טוב, מעולה!

    חיוך

    אז הנה החומרים והם פשוטים, הסוד הוא בתפיחה ובלישה:

     

    2 כוסות מים

    600 גר' קמח

    כפית וחצי מלח

    כף שמרים

     

    אופן ההכנה:

     

    א. ללוש את כל החומרים כ- 15 דקות ביד, או 10 דקות במיקסר.

    ב. להשהות לתפיחה כשעה, ללוש קלות ולהשהות שוב לתפיחה

        במקרר כ- 10 שעות.

    ג. להוציא מהמקרר, ללוש קלות ולהשהות לתפיחה כשעה.

    ד. ליצור כדורים במשקל של כ- 170 גר', שוב להשהות לתפיחה

        כחצי שעה.

    ה. לרדד כל כדור,לגלגל ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות, שוב לרדד

        לצורת בגט (גליל צר בשתי קצוותיו), להניח על מגש 

        אפייה.

    ו. לאחר כשעה תפיחה, לפזר קמח מעל הבגט ובסכין חדה לבצע כ-

       3,4 חיתוכים אלכסוניים.

    ז. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 240 מעלות עם מגש בתחתית

         ובו מים רתוחים.

    ח. לאפות כל מגש כשהוא נכנס בחום של 240 מעלות למשך כ- 7

        דקות ולהוריד ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

     

     

    ''

     

    בתיאבון

     


    דרג את התוכן:

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין