עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    בגט צרפתי תוצרת רפי ארז

    0 תגובות   יום שלישי, 30/7/13, 20:31

    חזרנו מפריז ולרפי התחשק לאפות בגטים בעצמו. ולמען האמת יצא לו טוב, לא רק טוב, מעולה!

    חיוך

    אז הנה החומרים והם פשוטים, הסוד הוא בתפיחה ובלישה:

     

    2 כוסות מים

    600 גר' קמח

    כפית וחצי מלח

    כף שמרים

     

    אופן ההכנה:

     

    א. ללוש את כל החומרים כ- 15 דקות ביד, או 10 דקות במיקסר.

    ב. להשהות לתפיחה כשעה, ללוש קלות ולהשהות שוב לתפיחה

        במקרר כ- 10 שעות.

    ג. להוציא מהמקרר, ללוש קלות ולהשהות לתפיחה כשעה.

    ד. ליצור כדורים במשקל של כ- 170 גר', שוב להשהות לתפיחה

        כחצי שעה.

    ה. לרדד כל כדור,לגלגל ולהניח בצד למשך כ- 10 דקות, שוב לרדד

        לצורת בגט (גליל צר בשתי קצוותיו), להניח על מגש 

        אפייה.

    ו. לאחר כשעה תפיחה, לפזר קמח מעל הבגט ובסכין חדה לבצע כ-

       3,4 חיתוכים אלכסוניים.

    ז. להכניס לתנור שחומם מראש ל- 240 מעלות עם מגש בתחתית

         ובו מים רתוחים.

    ח. לאפות כל מגש כשהוא נכנס בחום של 240 מעלות למשך כ- 7

        דקות ולהוריד ל- 180 מעלות למשך כ- 40 דקות.

     

     

    ''

     

    בתיאבון

     


    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין