עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    ט"ו באב קרב ובא

    0 תגובות   יום ראשון, 7/7/13, 12:39

    לקראת ט"ו באב :

    מתכון של דואט צלע טלה ופילה בקר עם בטטה וברוקולי ברוטב קברנה

    באדיבות השף מאיר רוזנברג, רימונים גלי כנרת 

     

    חומרים לחמישה סועדים:

     

    1י"ח פילה בקר במשקל של 1.200 ק"ג

    10 י"ח צלע טלה

    1/2 ק"ג בטטה

    כפית שום

    400 גרם ברוקולי (קפוא)

    50 גרם מחמאה

    2 ליטר מים (לבישול הברוקולי)

    4 כפות שמן זית 

    מלח

    פלפל שחור גרוס

     

    חומרים לרוטב:

    כוס יין קברנה

    כף סויה

    נוזל בקר (או נוזל בעזרת אבקת בקר)

    מלח

    פלפל שחור

    כף קורנפלור

    0.5 כוס מים קרים

     

    ניתן להוסיף ירקות בגריל או מאודים למנה

     

    אופן הכנה

    1.חותכים את קצוות הפילה ומשתמשים בחלקו המרכזי של הפילה להמשך עבודה.

    2.מנקים ומסדרים את הצלעות (מעודף שומן)

    3.חותכים את הבטטה ל-4 (צורת ירח).

    4. מתבלים את הבטטה במלח פלפל שום ושמן זית, אופים בחום של 180 מעלות כ- 45 דקות.

    5. את הברוקולי חולטים במים עם מלח, פלפל ומחמאה.

    6. הכנת הרוטב: מבשלים את כל חומרי הנוזל ויוצרים ריכוז טעמים, לאחר מכינים בלילה של קורנפלור עם מים קרים ויוצקים לנוזל רותח עד להסמכה רצויה.

    7. צורבים את הפילה והצלעות טלה בגריל או במחבת ומתבלים אותם במלח ופלפל גרוס.

    8. סידור הצלחת במרכז מניחים את הבטטה והברוקולי מעל את פילה הבקר ליד את צלע הטלה והרוטב מסביב.

     

     

    יום אהבה שמח!

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין