עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    מילה של משה

    בבלוג תבלו ותהנו ביחד איתנו באטרקציות, מסעדות ואפילו התנסות במוצרים שונים

    מסעדת תיתורה- מודיעין

    0 תגובות   יום חמישי, 4/7/13, 14:56

    הוזמנו לערב בלוגרים טעים במיוחד במסעדת תיתורה אשר נמצאת במודיעין.

    ''

    מסעדת 'תיתורה', הוקמה בשנת 1999 במושב שילת שבהרי ירושלים, על-ידי השף בוקי דסה.במהלך שנת 2009 עברה המסעדה למודיעין לאחר 10 שנים מוצלחות בשילת ועוצבה מחדש על-ידי השף והבעלים בוקי דסה והמעצב מילו צדיק שייעץ וכיוון. המסעדה נקראת על שם גבעת התיתורה, אתר היסטורי בו שכנה מודיעין הישנה וממוקם במרכז מודיעין.

    ''

    'תיתורה' היא מסעדת שף וותיקה ויוקרתית שמתפקדת כביסטרו ים-תיכוני ייחודי שמציע מטבח עשיר בהשפעות צרפתיות, יווניות, איטלקיות, וישראליות.

    המנות מוקפדות וחדשניות ומורכבות מחומרי גלם עונתיים איכותיים וטריים. מלבד שלל הפתעות קולינאריות תמצאו בתפריט של 'תיתורה' הפתעה נוספת – המחיר.

    ''

    ב'תיתורה' תוכלו ליהנות מארוחות גורמה מצוינות במחירים השווים לכל כיס. גם תפריט היין עשיר מאוד ומחיריו הוגנים ביותר.

    את הארוחות מלווה מוסיקת צ'יל-אאוט ערבה שהופכת את הבילוי שלכם למושלם ואילו קינוחים מופלאים פרי ידיה של ריצי דסה (אשתו של בוקי) נותנים את אקורד הסיום לחגיגה הקולינארית המרגשת.

    ''

    כשתגיעו ל'תיתורה' תמצאו עצמכם מסבים לשולחן לצד זוגות ויחידים תושבי מודיעין והסביבה שאוהבים אוכל משובח, יין טוב ואווירה איכותית.

    'תיתורה' זכתה לשבחים ולביקורות מצוינות ודורגה בין השאר כאחת המסעדות הטובות בישראל על-ידי מדריך "גומיו" הצרפת.

     

    כששאלנו את המלצר מה מקור השם "תיתורה" הוסבר לנו שהשם הגיע מגבעת התיתורה שנמצאת בקצה הצפוני של עמק איילון.

    פריחת כלניות בתיתורה

     אז מה היה לנו?

    קרפציו חצילים- חציל קלוי בשמן-זית, בלסמי-מצומצם, טחינה, שקדים קלויים ובזיליקום - כחובב חצילים מושבע מאוד נהנתי מהמנה, ממגוון הטעמים המתפצחים בפה בכל ביס וביס:

     

    ''

    שרימפס פסיפלורה- ריזוטו בפטריות פ'ורצני, שיטאקי, פורטבלו ושמפניון עשוי בחמאה ופרמז'ן - מנה טעימה במיוחד אשר טעמנו גם בביקורנו הקודם:

     

    ''

    שרימפס היזאקי- שרימפס ברוטב סמיך של יין-לבן, שמנת ואצות-היזאקי - מנה טעימה טעימה, מי שאוהב (כמוני) לתבול לחם ברוטב זאת המנה שבדיוק מתאימה לזה:

     

    ''

    קלמרי לימון- קלמרי מושחם בחמאה על מחבת לוהט, בלימונים כבושים ופטרוזיליה - הקלמרי הכי טעים שאכלנו, ביקשנו עוד ועוד מהמנה הזאת:

     

    ''

    טרטר פילה בקר- פילה-בקר קצוץ, בכבישה עדינה של טחינה, בלסמי וכוסברה, על פלפל-קלוי וקרוסטיני - מנה טעימה , אני אהבתי, אישתי פחות התחברה:

     

    ''

    סלט פאנצנלה-   פלפלים אדומים וירוקים, עגבניות,צנונית,קרוטונים,כוסברה ורצועות אנשובי בשמן-זית - סלט קליל וטעים במיוחד:

     

    ''

    סקאלופ גבינה כחולה- צדפות קוקי-סאן-ז'אק , צרובות ועשויות ברוטב שמנת, גבינת-רוקפור ושבבי תפוח-עץ -לא טעמתי את המנה הזאת אך נאמר לי שהיא מאוד מוצלחת:

     

    ''

    את המנות הללו ליוונו עם לחם הבית המצויין שלהם:

    ''

    למנה עיקרית רעייתי הזמינה פילה בקר בפורט- פילה-בקר ברוטב יין-פורט לצד תפו"א אפוי המנה מאוד מומלצת:

     

    ''

    אני נהנתי מהאנטריקוט בגריל- סטייק-אנטרקוט, מיושן, עשוי על הגריל ומוגש ברוטב יין-אדום לצד תפו"א אפויי :

     

    ''

     

    לקינוחים הזמנו את הקרמבו- מעדן אמיתי , חצי קפוא, מוס שוקולד עטוף בשוקולד לבן- מנה טעימה במיוחד:

    ''

     

    והקרם בורלה:

     

    ''

    מוזמנים להכנס לדף הבית של תיתורה ולהתרשם מהמבחר המקסים שיש למקום להציע.

     

    ''

    קרדיט הצילום: סילבי כליפא

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין