עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    מסעדת אתניקה- חוויה קולינרית

    0 תגובות   יום חמישי, 4/7/13, 13:42

     

    אמש הגענו לערב בלוגרים במסעדת אתניקה  המצויינת

     

    ''

    מסעדה אותנטית, עם אוכל טעים במיוחד, אווירה נעימה ועיצוב מקסים.


    "אתניקה" ,מסעדה אוריינטלית וכשרה בהרצליה פיתוח. נולדה בעקבות הרצון לחבר בין אוכל טוב, בשר משובח וכמה מטבחים אוריינטליים. "אתניקה" מציעה מנות בניחוח אתני המשלבות מגוון רחב של טעמים וריחות.

    תפריט המסעדה מורכב ממספר סגנונות מטבחים, המציעים מנות בשריות, דגים ותבשילים מיוחדים. חומרי גלם של המנות, נבחרים בקפידה מהספקים הטובים ביותר ומבוססים על התוצרת הארץ ישראלית המקומית ולכן המנות הן באיכות ובסטנדרטים הגבוהים ביותר.

    למנות הבשר מקום של "כבוד" בתפריט, הקצב הביתי והשף מתגאים ומציגים נתחי בשר מובחרים המטופלים כל נתח בנפרד, בחדרי יישון מיוחדים שבמקום. כל נתח במסעדה מגיע מספק שונה על מנת להגיש לקהל לקוחותינו את הנתחים המובחרים ביותר.
    הקונספט העיצובי נולד מתוך רצון לשלב בין קווים מודרניים למוטיבים אתניים עתיקים. השילוב של השניים יוצר ניחוח אתני מעודכן, צעיר ורענן.
    השילוב בין האוכל, העיצוב והמוזיקה שנבחרו בקפידה מספקים ללקוח אווירת פיוז'ן מיוחדת במינה.

    ''

    ''

     

    חייב לספר לכם, יש למסעדה קונספט מדליק של ארוחת טעימות (שכוללת בין 6-8 מנות לכל סועד מהמנות שטעמנו אמש) במחיר מגוחך לעומת מה שמקבלים- רק 250 ש"ח (ממליץ בחום היות ובשל המבחר העשיר והטעים שהמקום מציע מאוד קשה לבחור בין המנות כך שבארוחה הזאת נחשפים לטעמים נפלאים ונרחבים).

     

    אז תכינו את העניים ומבטיח לכם שמיצי הקיבה שלכם מיד מתחילים לעבוד:

     

    לחמע'גון- פרנה עם בשר טלה, צנוברים וטחינה-  מנה מיוחדת וטעימה, כמה שנראה שזה פשוט, ומה כבר בעצם ניתן לחדש בלחמעגון, יש מה לחדש, היה טעים במיוחד:

     

    ''

    חציל בלאדי- חציל שרוף עם טחינה גולמית, שום, לימון וקולי פלפלים- אין מילים, פשוט טעיםםםםםםםםםםםםםםם:

    ''

    סלט עגבניות ועלי בייבי מוגשים עם כדורי לבנה (מפולי סויה, כן, כן, פרווה מסויה- לדעתינו יותר טעים מהמקור) המצאה גאונית של שף המקום- מנה חלומית:

    ''

    סביצה של דג ים- בתיבול צרמולה מרוקאית ולצידו מיני ארטישוק בגריל- אני באופן אישי מאוד אוהב סביצה ולדעתי זאת אחת המנות הכי טעימות שאכלתי עד היום:

     

    ''

    קיפוד מוסר- מוסר עטוף שערות של  פילו באיולי קארי פיקנטי- מנה טעימה ומיוחדת במיוחד, הרוטב מדהים והקריספיות של הפילו מקפיצה את המנה הזאת במספר דרגות למעלה:

    ''

    סושי מרוקאי- רול סלמון במילוי עשבי תיבול, עטוף בנורי ובצק סיגר צרוב, על סלט עגבניות , לימון כבוש, וכוסברה- מנה טעימה, הטריות של הסלמון מורגשת בכל ביס וביס, כל השולחן התענג על המנה הזאת , נשארה מנה אחת אחרונה וממש רבנו עליה כולנו:

    ''

    לאחר כל המנות המדהימות הללו, חשבנו שסיימנו ומגיעים לקינוח, אולם מהר מאוד הבנו שהחלק העיקרי עוד לפנינו, פינקו אותנו ברמות על.

    קיבלנו סורבה סלרי ותפוחים מדהים (מיד אשתי התלהבה כי היא מאוד אוהבת סלט וולדרוף והמנה הזאת הזכירה במרקמה ובטעמה את הסלט), כולנו נהננו בטירוף וסיימנו עד תום את הסורבה:

    ''

    המנה הבאה שהגיעה פילה מוסר ים עם ניוקי סלרי , זיתי קלמטה, אספרגוס, עגבניות שרי ופלפלים קלויים- מנה טעימה במיוחד, גם פה אני מאוד אוהב דגים והמנה הזאת הייתה מיוחדת :

    ''

    קרפציו מופלטה- רול של מופלטה, קרפציו סינטה שמן זית של שכם, לימון וקוויאר מולקולרי של כוסברה- גם בביקור הקודם שלנו אכלנו את המנה המדהימה הזאת, ממליץ עליה בחום, אני מאוד אוהב קרפציו וכמעט בכל מסעדה מזמין את המנה הזאת, אולם בכל מסעדה מגישים בצורת הגשה אחרת, לעיתים יותר טעים ולעיתים פחות אך פה לדעתנו זאת המצאה גאונית, מנה חלומית:

     

    ''

    דבלים- תאנים מיובשות במילוי כבד אווז על מצע של טחינה גולמית, ריבה, מוגש עם שערות חלבה- מנה טעימה, אני פחות מתחבר למתיקות באוכל אך אשתי התמוגגה פשוט:

     

    ''

    סיגרים מרוקאים- גרסה אישית מוגש עם טחינה- אין מה להרחיב, מנה טעימה, חריפה במקצת וטעימה, אוי כמה שהיא טעימה:

    ''

    פלאפל במילוי בשר טלה, צנוברים ופיסטוקים על מצע של טחינה- שילוב מנצח,  מנה מיוחדת וטעימה:

    ''

     

    מופלטה אסאדו, במילוי אסאדו של 6 שעות , טחינה וסלט עגבניות- טעיםםםםםםםםםםם, אנחנו הגברים שבחבורה זללנו בהנאה מרובה:

     

    ''

    וגולת הכותרת, כן, כן, גולת הכותרת, מנה מדהימה שזללתי גם בביקור הקודם, שכבות של פילה בקר, כבד אווז, וחלמון של ביצת עין- שילוב מדהים וחלומי, לדעתי זאת מנה מנצחת , שילוב טעמים מיוחד וטעים:

     

    ''

    בשלב הזה, ממש לא יכולנו כבר לזוז מהכסאות, שבענו ברמה מטורפת, כל האוכל היה מדהים ומיוחד, באמת, אירחו אותנו בצורה יוצאת מן הכלל , הן בשפע והן בשירות.

    קינחנו בשני קינוחים מדהימים- פרפה חלבה פרווה טעים במיוחד:

    ''

    סיגרים במילוי קרם שקדים- גם הקינוח הזה פרווה אך טעים במיוחד:

    ''

     

    כנסו לדף הבית של המסעדה והזמינו עוד היום מקום, לכו ותהנו: http://www.etnika.co.il/

     

    ממליצים בחום רב! מסעדה מעולה מעולה!!!

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין