עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    בורגרס בר- הטעם שבבשר.

    14 תגובות   יום שלישי, 2/7/13, 09:51

    ''

    ''

     

    מאז ווימפי המיתולוגי מהקומיקס של "פופאי", ההמבורגרים הפכו לסמל אמריקאי ולא איחרו להגיע לארץ ולהפוך למאכל פופולארי. מקומות לאכילת המבורגר מתחלקים לשלושה חלקים – המקומות הפשוטים שבהם רק באים ואוכלים, המקומות היוקרתיים שבהם מפיקים המבורגרים גורמה בשילובים מורכבים, ובאמצע – מקומות כייפיים, שהחבר'ה יכולים להגיע אליהם, לאכול המבורגר בדיוק כמו שאוהבים (וזה יפורט בהמשך), ולהיות בטוחים שמדובר בבשר איכותי עשוי כמו שצריך. 

     

    ''

     

    הוזמנתי לסניף החדש דנדש של בורגרס בר ברחוב בן יהודה בתל אביב (מול ה"איי אם פי אם"), סניף כשר שמתגאה, כמו בכל הרשת בהמבורגרים תפורים בדיוק במידה. על השולחן הגיעו ראשית המון רטבים, חלקם מיוצרים במקום (כמו הצ'ימיצ'ורי והפסטו) במידות חריפות שונות. מבין המנות הראשונות שמוצעות במקום טעמנו  -

    שניצלונים שהגיעו עם רטבים (34 שקלים כמנה בפני עצמה או 58 שקלים בתור ארוחה עם תוספות ושתיה).

    סיגרים מרוקאים ביתיים (18 שקלים) שהגיעו בקופסה חמודה עם אזהרת התמכרות חמורה. הם היו טיפה חרפרפים אבל היה שווה את העוקצנות.

    בעזרת צ'יפסים ניגבנו וטעמנו את הרטבים השונים (ממזרחי ועד אסייתי)  - 15 שקלים למנת צ'יפס.

    וגם טבעות בצל שימשו לאותה מטרה ונתנו את הקרנץ' והקריספיות , טוב, אני אוהבת טבעות בצל, מצידי הרבה יותר. (15 שקלים).

    כנפיים היו המנה הבאה ובאו במקרה שלנו עם רוטב ברביקיו, (32-42 שקלים, תלוי אם כלול בארוחה או בנפרד, ותלוי גם בגודל המנה). בדרך כלל אני לא אוהבת כנפיים פשוט כי זה מלכלך, אבל הרכות והטעם היו מפתים מדי והמגבונים שהגיעו במקביל סייעו לאכול בכיף.

    כדי להתרשם ממגוון ההמבורגרים, הכי טוב להתחיל מהמיני בורגרים, שמאפשרים טעימות רבות בלי להסתם. קיבלנו לטעימה שלושה סוגים . המבורגר "הבית", "טלה" ו"אנטריקוט". (בתפריט זוג מיני בורגר עם ירקות ותיבולים נע בין 28 ל52 שקלים בתפריט, שוב תלוי באיזה מסגרת – בנפרד או בארוחה). מבין השלושה אהבתי ביותר את הטלה, בעיני הוא המיוחד מביניהם. מצד שני, בגלל שכל אחד יכול להזמין כל המבורגר בכל קומבינציה של רטבים ותוספות, בעצם יש תפריט אינסופי של מנות.

     

    ''

     

     

    נשאלנו איזה מנה עיקרית נרצה מן התפריט. מאחר ואני כבר התחלתי לגלות סימני התמלאות, העדפתי את הקציצה שלי בתוך ראפ במקום לחמניה (ואגב, כל הלחמים נאפים במקום ומוגשים טריים). הראפ שאני בחרתי היה על בסיס "קציצת הבית" (220 גרם במחירים שבין 42-66 שקלים,תלוי בהרכב הארוחה) ואז נשאלתי שאלות רבות על ידי המלצרית – מידת הכנת הבשר, איזה שילוב של רטבים ארצה (ויש קומבינציות רבות), איזה ירקות, בקשות מיוחדות וכו', כך שבסופו של דבר הראפ שקיבלתי היה בדיוק תפור לפי ההעדפות שלי ולא דומה לאף ראפ אחר. אחרים בשולחן ביקשו המבורגרים של בשרים שונים, תוספות שונות, רטבים שונים ובקשות מיוחדות כמו "הבצל המטוגן בצד" או "ללא חריף" וכדומה. יש אגב בתפריט אופציות גם לצמחונים כמו המבוגר פטריות או סלטים שונים וראפ צמחוני. 

     

    ''

     

    קינוחים עדיין אין אבל אנחנו זכינו לטעום משהו כ"פרומו"- וקיבלנו מקרונים צבעוניים ורכים. ברשת עובדים על קינוחים שיתאימו לחוקי הכשרות (כלומר יהיו פרווה) אבל עדיין טעימים, והמקרונים נבחרו גם בגלל צורתם, כמו המבורגר קטן.

     

    ''

     

    במקום יש גם ארוחות ילדים וקופסאות טייק אווי (כולל קופסאות כחולות לבנים וורודות לבנות, כשיש גם קופסאות ניטרליות בשחור, לפמיניסטים).

    הרשת שהחלה בירושלים,(בניהולם של ישראל ניזרי ויהונתן מלכה), מתפרשת עתה על מקומות שונים בארץ, ומכוונת לקהל שרוצה משהו מוכר ולא יקר, אבל איכותי. למשפחה עם ילדים, לזוג, לחברים, לפני הים, אחרי בילוי, תמיד מתאים. הסניף בבן יהודה הוא הסניף ה31 במספר.

     

    הסניף כשר.

    כתובת האתר - http://www.burgersbar.co.il/

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (11)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        3/7/13 20:55:
      יאמי !!
        3/7/13 13:11:
      התמכרתי לסיגרים...:)), תודה יקירה ♥
        2/7/13 22:47:
      בקלילות קייצית :)
        2/7/13 21:49:

      צטט: שוש חזן גרינברג 2013-07-02 13:05:19

      צטט: יאיר ברטשפיז 2013-07-02 12:38:52

      צטט: שוש חזן גרינברג 2013-07-02 12:34:09

      צטט: יאיר ברטשפיז 2013-07-02 11:47:28

      לא הבנתי, ההמבורגרים היו טעימים? איפה היית ממקמת אותם ביחס לאלטרנטיבות?

      __________________________

      מבחינתי בהחלט, בעיקר בגלל שאפשר לבחור בדיוק איך אוהבים אותם, עם איזה שילוב רטבים (מה שמשפיע בגדול), באיזה מידת עשייה (כנ"ל), עם איזה ירקות...

       

      לא, אילו שילובי רטבים ואילו ירקות לא הופך המבורגר לטוב. זה המסביב ואני לא מכיר מסעדה שבה לא תוכל לבקש שינוי כלשהו.

       

      מה שהופך המבורגר לטוב הוא הבשר, התיבול שלו והצלייה שלו

      _______________________

      הצליה שלו היתה כמו שביקשתי, מדיום. הבשר הריח טוב וטרי (הלכתי להסתכל על תהליך הצליה, נראה לי שזה אפילו מופיע באחת התמונות). לא מדובר בגורמה, אבל בהחלט רמה מעל "מזללה".

       

      סבבה. רושם לעצמי לאחרי הדיאטה מגניב

        2/7/13 21:13:

      זה לא מקום שהייתי בוחרת לאכול בו,

      אבל בהחלט יותר מוצלח ממקדונלד.

      צטט: יאיר ברטשפיז 2013-07-02 12:38:52

      צטט: שוש חזן גרינברג 2013-07-02 12:34:09

      צטט: יאיר ברטשפיז 2013-07-02 11:47:28

      לא הבנתי, ההמבורגרים היו טעימים? איפה היית ממקמת אותם ביחס לאלטרנטיבות?

      __________________________

      מבחינתי בהחלט, בעיקר בגלל שאפשר לבחור בדיוק איך אוהבים אותם, עם איזה שילוב רטבים (מה שמשפיע בגדול), באיזה מידת עשייה (כנ"ל), עם איזה ירקות...

       

      לא, אילו שילובי רטבים ואילו ירקות לא הופך המבורגר לטוב. זה המסביב ואני לא מכיר מסעדה שבה לא תוכל לבקש שינוי כלשהו.

       

      מה שהופך המבורגר לטוב הוא הבשר, התיבול שלו והצלייה שלו

      _______________________

      הצליה שלו היתה כמו שביקשתי, מדיום. הבשר הריח טוב וטרי (הלכתי להסתכל על תהליך הצליה, נראה לי שזה אפילו מופיע באחת התמונות). לא מדובר בגורמה, אבל בהחלט רמה מעל "מזללה".

       

        2/7/13 12:38:

      צטט: שוש חזן גרינברג 2013-07-02 12:34:09

      צטט: יאיר ברטשפיז 2013-07-02 11:47:28

      לא הבנתי, ההמבורגרים היו טעימים? איפה היית ממקמת אותם ביחס לאלטרנטיבות?

      __________________________

      מבחינתי בהחלט, בעיקר בגלל שאפשר לבחור בדיוק איך אוהבים אותם, עם איזה שילוב רטבים (מה שמשפיע בגדול), באיזה מידת עשייה (כנ"ל), עם איזה ירקות...

       

      לא, אילו שילובי רטבים ואילו ירקות לא הופך המבורגר לטוב. זה המסביב ואני לא מכיר מסעדה שבה לא תוכל לבקש שינוי כלשהו.

       

      מה שהופך המבורגר לטוב הוא הבשר, התיבול שלו והצלייה שלו

      צטט: יאיר ברטשפיז 2013-07-02 11:47:28

      לא הבנתי, ההמבורגרים היו טעימים? איפה היית ממקמת אותם ביחס לאלטרנטיבות?

      __________________________

      מבחינתי בהחלט, בעיקר בגלל שאפשר לבחור בדיוק איך אוהבים אותם, עם איזה שילוב רטבים (מה שמשפיע בגדול), באיזה מידת עשייה (כנ"ל), עם איזה ירקות...

       

        2/7/13 12:29:

      שוש יקרה לליבי נשיקה

      תודה על ההמלצה והתמונות ממש מעוררות תיאבון

      הכי אהבתי : בתמונה הראשונה בתפריט רשום בסוף " עם המון אהבה"

      * חיבוקים אוהבים ויום ניפלא שוש יקירתי

        2/7/13 11:47:
      לא הבנתי, ההמבורגרים היו טעימים? איפה היית ממקמת אותם ביחס לאלטרנטיבות?
        2/7/13 11:10:
      שוש...את וצילמי האוכל כאילו הכנסתם לי לפה...