עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש

    3 תגובות   יום חמישי, 2/5/13, 17:17

    אסאדו צלוי במשרה תפוזים ודבש

     

    את המתכון קיבלתי משף יאיר פיינברג וכך הכנתי אותו?

     

    1 ק"ג אסאדו ( שפונדרה )

    כוס מיץ תפוזים סחוט טרי פרימור

    כף דבש

    כף סילאן

    2 כפות רכז רימונים

    2 כפות ברנדי

    גרגרי כוסברה שלמים – כף

    גרגרי כוסברה טחונים – כף

    2 גזרים מרוסקים גס

    מלח גס

    פלפל שחור גרוס טרי.

     

    מרפדים סיר חרס או תבנית עגולה בנייר כסף ( כמה שכבות) כך שניתן יהיה לסגור,

    לפזר זרעוני כוסברה

    מניחים את הבשר ויוצקים את חומרי המשרה, ממליחים ומפלפלים.

    סוגרים.

     

    מכניסים לתנור חם 200 מעלות

    מורידים ל 170 מעלות לארבע שעות עד שהבשר רך ושחום.

     

    ''

     

    בתיאבון

     

     

    ''

    פרימור לפרדס שמתעקשים: כל דבר שאינו מיץ תפוזים טבעי הוא "בזבוז של תפוז"... 

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        4/5/13 00:16:

      צטט: יאיר ברטשפיז 2013-05-03 09:29:50

      נראה טוב. אתה חושב שניתן יהיה להכין את זה גם בסיר לבישול איטי (חשמלי)?

       

      זה לא גדול מדי הסיר הזה? אני מכין בו חמין

      אבל בטח פיירקס יתרים, חוץ מזה כל החיים שלנו זה ניסוי ותהייה, לך על זה

      אוקי, מסוג הדברים שאני מתה שמישהו יכין לי...(אני אוסיף את הכוסברה..)
        3/5/13 09:29:
      נראה טוב. אתה חושב שניתן יהיה להכין את זה גם בסיר לבישול איטי (חשמלי)?

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון