עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    לירן בודקת- המלצות מרחבי הארץ

    סדנת בשר במרכז לקולינריה חוויתית

    7 תגובות   יום שבת, 20/4/13, 12:53

    לפני מס' חודשים הוזמנתי לסדנת בשרים במרכז לקולינריה חוויתית בתל אביב ומאוד נהנתי! אוכל זה אחד הדברים האהובים עלי ולבשל זה אחד התחביבים הכי כייפים שיש!

     

    כשהגענו למקום קיבל את פנינו השף זיו שטיינברג עם פוקצ'ה מעולה!!!

     

    זיו הסביר על סוגי הבשר השונים , וכן הסביר מה אנחנו הולכים להכין בסדנה, וקדימה לעבודה!!!

     

    המקום מחולק לשני שולחנות גדולים כך שבכל שולחן יש 10 עמדות עבודה (סה"כ 20 עמדות).

     

    ''

    התחלנו בהכנת סנייה קישואים- ראגו מטלה ועגל בתערובת תבלינים וצנוברים. בזמן שזה היה במחבת רוקנו את הבפנים של הקישוא העגול. כשהראגו היה מוכן מילאנו את הקישואים והכנסנו לתנור. הנה התוצאה:

    ''

    לאחר מכן הכנו את הביף וולינגטון. השם ביף וולינגטון תמיד עשה לי אסוציאציה של משהו נורא נורא מסובך להכנה... אני שמחה להגיד שגיליתי שזה ממש ממש פשוט! לוקחים בצק עלים מוכן מהסופר מורחים עליו ככל העולה על רוחכם וטעמכם. זה יכול להיות חרדל או טחינה, על זה פטריות או פלפלים או כל ירק אחר שתרצו. על זה מניחים את הבשר ש"סגרנו" לפני כן על המחבת (היו כאלו שגם דחפו לתוך הבשר שיני שום שלמות שזה היה נראה מאוד מאוד טוב, במיוחד שחותכים אז יפה לראות פתאום באמצע פרוסת הבשר חתיכה עגולה ולבנה של שום)

    ''
     

    הנחנו את הבשר על בצק העלים

    ''

    הכנסנו לתנור, והנה מה שיצא:

    ''

    נראה מעולה, נכון?!

     

    המשכנו עם פרגית בחיתוך מיוחד צרובה על פלנצ'ה בתערובת סילאן ועשבי תיבול. אני אישית ויתרתי על זה כי אני לא כל כך אוהבת את ההתעסקות עם העוף.

     

    אז מה שעשיתי זה סלטימבוקה – גלילות חזה עוף במילוי פסטו ואווז מעושן ברוטב מרסלה ודבש

    ''

    לבסוף הכנו יקיטורי עוף ברוטב סאטה בליווי סלט מלפפונים בסגנון תאילנדי. יקיטורי זה למעשה שיפודונים עליהם שמנו חתיכות של עוף שתיבלנו ברוטב סאטה מעולה. מרוב שהיה טעים לא הספקתי לצלם...

     

    ואייך אפשר בלי משהו מתוק?

    פונדאנט שוקולד לקינוח

    ''

     

    חשוב לי לציין שהמקום כשר ויש הפרדה מוחלטת של הכלים הבשריים והחלביים.

     

    לדעתי מקום מצויין לעשות סדנאות גיבוש לעובדים, ערב משפחתי, מסיבת רווקות, סדנה במתנה ליום הולדת או יום נישואים או כל חגיגה אחרת...

     

    מה שכייף הוא שאנשים מטווח גדול מאוד של גילאים יוכלו להנות מהסדנאות.

     

    במקום יש מגוון סדנאות, ממליצה להיכנס לאתר ולהתרשם מלוח הסדנאות עם התאריכים והפירוט של מה כל סדנה כוללת. 

     

    מוזמנים גם להיכנס לדף הפייסבוק של המקום ולהתרשם מסדנאות אחרות שנעשו במקום.

    טלפון: 073-741-5633

    שעות פעילות בסטודיו:
    א'-ה' 9:00-22:00  
    שישי 9:00-15:00

    בן-אביגדור 18, תל-אביב
    דרג את התוכן:

      תגובות (7)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/7/19 10:14:

      נשמע טוב ! אנסה בבית רוצה להמליץ גם על עוד מקום מצויין לסדנאות בישול שנמצא באזור בנימנה. אווירה יותר כפרית ולא כ"כ עירונית . אבל לא מתאים לפרטיים אלא רק לקבוצות !

        22/4/13 10:16:

      צטט: שוש חזן גרינברג 2013-04-21 10:55:32

      תאוות בשרים אמיתית...

       

      אכן :-)

      תאוות בשרים אמיתית...
        20/4/13 17:24:

      צטט: עין קשובה 2013-04-20 17:00:30

      מרתק! תודה!

       

      שמחתי :-)

        20/4/13 17:00:
      מרתק! תודה!
        20/4/13 14:07:
      אכן סדנה כייפית! היה אמור להיות דלעת ערמונים, אבל לא הצליחו להשיג אז נשארנו עם קישואים שהיו מאוד מאוד טעימים.
        20/4/13 14:01:
      הסדנא נראת מגניבה:) אהבתי את הקישואים:)

      ארכיון

      פרופיל

      לירן ז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין