עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    פטה כבדי עוף

    0 תגובות   יום חמישי, 7/3/13, 22:56

    מנה הראשונה האולטימטיבית שאני מזמין במסעדות. יש המון אסכולות וצורות הכנה אחת מהן הקלאסית אני מניח היא שטוחנים כבדים טריים עם חמאה וביצים ומוסיפים יין וקוניאק מצומצמים או רק ברנדי ועוד.

    אני אוכל בחוץ הכל אבל בבית לא הולך בשר וחמאה, השבוע קיבלתי רעיון שהגיע עם דוגמה להתנסות וניצלתי מתכון ישן שלי.

    מזולה בטעם חמאה

    בטעם חמאה לבישול אפייה וטיגון

    IMG_4344

    סדרת המוצרים של מזולה לאפייה ממשיכה את מסורת האיכות של מוצרי מזולה. המוצרים בסדרה עשירים בשמן קנולה, מהווים מקור מצוין לאומגה 3 ו-6, אינם מכילים שומנים מוקשים, לא מכילים כולסטרול, ויש בהם פחות שומן רווי מכל מרגרינה אחרת או חמאה ופחות מ-1% שומן טראנס 

    לפטה

    המרכיבים

    400 גרם כבדים מנוקים מגידים

    50 גרם מזולה בטעם חמאה

    רבע כוס ברנדי להשריה

    2 שוטים ברנדי

    2 שוט יין אדום

    פלפל שחור

    מלח

    1 ביצה

    כף גלטין

    3 כפות מים

     

    ההכנה

    מחממים תנור ל 150 מעלות

    משרים את הכבדים בברנדי שעתיים לפחות

    מטגנים את הכבדים ב25 גרם מזולה

    מוציאים ומצננים מעט

    במחבת מוסיפים 25 גרם מזולה את הקוניאק והיין ומצמצמים היטב. מצננים מעט.

    מפלפלים וממליחים את הכבדים, חותכים ומחלקים לנתחים, מכניסים לבלנדר, מוסיפים את הביצה, ממיסים ג'לטין במים חמים ומכניסים לתערובת, מוסיפים את המרינדה המצומצמת. טוחנים למחית אחידה.

    כבד עוף מתחמצן מהר. אם לא מגישים מיד , יש לעטוף היטב בניילון ( לא שיעזור הרבה ) ומצננים היטב.

    רצוי להגיש עם טוסטונים וריבה.

    בתיאבון

    IMG_4366

    IMG_4384

    IMG_4391

    מוצרי סדרת מזולה לאפייה מעניקים טעם נהדר לעוגות ולמאפים.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון