עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    אריסה 'לייט': זה לא ממש חריף -

    9 תגובות   יום חמישי, 28/2/13, 09:38

    למה אריסה 'לייט'? .. כי את הידיים וכל היתר .. שרפתי מספיק עם האריסה האמיתית (מזל שהחבאתי בפריזר)-

     

    אופים 250 גרם שושקות חצויות שלמות או פלפלים אדומים או תערובת, קרוב ל- 200 מעלות עד שמוכן .

    לזרות שמ"ז ומלח אטלנטי בנדיבות.. לשמור את השמן שבתבנית להרחיק גרעינים..

    לטחון במעבד מזון יחד עם כ- 4 פלפלי צ'ילי קטנים יחסית טריים(לא חובה להרחיק גרעינים).

    להוסיף ככף מיץ לימון סחוט טרי, מלח אטלנטי נוסף וקצת שמן זית.

    לצינצנת קטנה .חריפות מתונה

    וקצת תמונות...

    ''

    ''

    ''

    ''

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (9)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      תודה לוחש, תודה כמו יוני :) תודה פוקסמן.
        5/3/13 17:54:

      צטט: ...אירית... 2013-02-28 10:14:23

      בכולנו מסתתר איזה טונסאי קטן :) או אפילו תימני. למיטיביי הלכת בחריפ. אוהבת חריפ, פיקנטי שכזה. התמונות אליפות!

       

       

      עד הקטע של התימני היית בסדר.......

        5/3/13 17:54:
      נראה מעולה. אני בדרך כלל מוסיף שום וחומץ לשושקה ולאחר יומיים מעדן.
        4/3/13 18:40:
      נראה סוף הדרך הצבעים ...כל הכבוד.ואני בטעות קניתי חבילה והנה במקום להחזיר אולי נלך על ההצעה שלך ...אוהב חריף מתון מתון ....
        4/3/13 01:29:
      מבטיח לנסות
      רוסיני יקר, תודה על הרעיון, נשארו מעט פלפלים, אולי ינוסה עוד היום ! :-)
      אירית , תודה רבה לא מסתתר.. צועק ובועט :))
        28/2/13 10:33:

      זה כבר כמה זמן שאני מכין ממרח פילפלים חריפים.

      שימושי לא רק לבישולים שונים אלא גם למריחה קלה על סדוויץ'.

      אני טוחן הפילפלים החריפים  טריים ( מנוקים מחרצנים)

      מוסיף שמן זית, מלח אטלנטי ושום קטוש .

      אנסה גם את התערובת שלך.

      תודה.

        28/2/13 10:14:
      בכולנו מסתתר איזה טונסאי קטן :) או אפילו תימני. למיטיביי הלכת בחריפ. אוהבת חריפ, פיקנטי שכזה. התמונות אליפות!

      ארכיון

      פרופיל