עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    Meeeeeeee קורה אצל ג'ו?

    42 תגובות   יום שישי , 22/2/13, 08:08

    חלב עיזים מוכר כקל לעיכול, ועשיר באופן טבעי בוויטמינים וסידן. משק צוריאל מייצר מחלב עיזים מוצרים רבים, מגוון של גבינות, יוגורטים, חלב ועוד, ועכשיו חבר לרשת קפה ג'ו, ליצירת קפוצ'ינו על בסיס חלב עיזים שמצטרף לתפריט משקאות החלב הייחודיים של הרשת.

    ''

     

    בחלב עיזים יש כ10% יותר סידן וחלבון בעל ערך תזונתי גבוה, ועושר של וויטמינים כמו ויטמין איי, בי שתיים, ועוד, שמסייעים במניעת זיהומים ודלקות.

    הוזמנתי לסדנה מיוחדת אצל השף ברק חי חורש, והשפית דנה ברון, כדי להתנסות בעצמי גם במוצרים עצמם וגם במה שאפשר להכין מהם. היינו כעשר בלוגריות, עשינו רעש של חמישים, ובסוף גם יצאו מנות מגוונות וטעימות.

    ראשית, אני טופחת לעצמי על השכם על המצאת ה"שוקו עיזים" – כשביקשתי שוקו עם חלב עיזים, והתוצאה היתה כל כך טעימה שכולם התלהבו לשתות. 

     

    ''

    בתמונות - בלוגריות בעבודה.

     

    בהמשך השף ברק חילק משימות (טוב, אני קיבלתי להכין את הסלט...) ולעבודה.

    תוך כדי שעבדנו, השף ברק הכין פלטת גבינות (והידעתם שתמיד חייב להיות מספר אי זוגי של גבינות על הפלטה? הסיבה – ככה זה יותר בעל מזל...) – והראה איך אפשר להעשיר עוד יותר את הגבינות – כך שגבינה אחת כוסתה בגרגרי סוכר חום וקורמלה, גבינה נוספת הושרתה ביין אדום, גבינה שלישית עושנה עם תבלינים באמצעות מעשנה קטנה, רביעית היתה גבינה חריפה בסגנון רוקפור שנוספו לה פירות, והחמישית היתה חמאת עיזים, שהשתלבה נהדר עם ערמונים (אלה שבאים בוואקום – שיחוק אדיר).

     

    ''

    בתמונות - שף ברק ופלטת הגבינות שהכין.

     

    המנות שהבלוגריות הכינו  -

    קסאדיות – במילוי גבינות ותיבול

    סלט עלים ירוקים – עם גבינה במליחות עדינה, חמוציות וכל מני דברים טובים אחרים

    פסטה ברוטב אלפרדו עם מוצרים שיש בבית והופכים לרוטב עדין

    פאי רועים – עם סלמון ופירה, וכמובן הרבה גבינה

     

    ''

    בתמונות  - בלוגריות עובדות עם שף דנה ברון והתוצרים.

     

    והקינוח – שהכין השף בעצמו – גבינת חלומי צלויה עם תותים וקצפת עשויה מחלב עיזים ושמנת עם פודינג ווניל. התוצאה היתה גם יפיפיה וגם טעימה, ועל כך תעיד הצלחת הריקה.

     

    ''

    בתמונות  - הסלט שהשתתפתי בהכנתו (ותתעלמו מהגבעולים..) ומנת הקינוח של השף.

     

    תוך כדי ליקוק הכפיות שמענו את לימור בן חיים – דיאטנית משק צוריאל, שהסבירה לנו מדוע חלב עיזים הופך פופולארי יותר ויותר, ועל ההסטוריה שלו, משימוש בחלב עיזים לריפוי מחלות ובעיות ,ועד להמלצה לבני הגיל השלישי למשל, שמתקשים אולי בעיכול.

    71% מהישראלים אוהבים חלב בקפה שלהם, וחלב עיזים מהווה אופציה בריאה וטעימה לגיוון הקפה.

     

    ''

    קפוצ'ינו חלב עיזים  - עכשיו במתנה ברשת ג'ו!!! - רק לסרוק את הריבוע על קופסאות החלב של צוריאל, ולקבל מתנה!!

     

    אתר משק צוריאל - http://www.zuriel.co.il/

    רשימת סניפי קפה ג'ו למימוש הקופון- http://www.joe.co.il/snifim.asp

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (42)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        8/3/13 07:50:
      למה אותי לא מזמינים לארועים מדליקים כאלה?
        2/3/13 11:21:

      רק לסרוק את הריבוע על קופסאות החלב של צוריאל, ולקבל מתנה!! לא שווה בשביל כוס קפה!

        26/2/13 18:23:

      חג שבועות בפורים! קריצה

      המוצרים שלהם אכן טובים, והמחיר בהתאם...

        25/2/13 22:13:
      אוהב את המוצרים האלו
        24/2/13 19:39:
      אין כמו מאכלי חלב..... בבוקר.
        24/2/13 15:13:
      :-)
        24/2/13 14:03:
      נראה מעולה..
        24/2/13 11:44:
      את מטריפה לי את כל החושים עם הגבינות הללו....
        24/2/13 10:48:
      לחיי החלב
        23/2/13 16:21:
      תודה רבה. נראה ונשמע טעים ונפלא
        23/2/13 13:59:
      גם יפה וגם טעים, פורים שמח, תודה על התמונות ועל הרשמים.
        23/2/13 12:06:
      נראה מעולה!!! ותודה על הטיפ לקפה ג'ו ;-)
        23/2/13 11:37:
      גם מלמד וגם מעורר תיאבון...
        23/2/13 08:28:
      פלטת הגבינות נראית נהדר !
        23/2/13 05:53:
      יאמי,פורים שמח.
        23/2/13 05:41:
      אני מאד אוהבת מוצרי חלב וגבינות. חולה עליהם. תודה על הפוסט הטעים ועל השוקו הנחמד :-) חג שמח
        23/2/13 03:09:
      נראה טעיםםםםם
        23/2/13 01:28:
      מי ששותה חלב פרה הוא עז
        22/2/13 22:30:
      אממממממ
        22/2/13 19:24:
      גם בריא וגם טעים וגם מושך.
        22/2/13 18:14:
      שוקו עיזים-נשמע טעים! חג שמח:)
        22/2/13 17:54:
      שוש תודה על הרשומה - פורים שמח
        22/2/13 17:00:

       המממ.. ארוחת שחיתות!

       וחלב עזים אם אנני טועה, הכי קרוב בהרכבו לחלב אם

      וגם מתאים לרגישים ללקטוז.

        22/2/13 16:15:
      פורים שמח שוש :-)
      חג פורים שמח שוש, הייתי הולך על הגבינת חלומי צלוייה עם תותים ניראה נהדר
        22/2/13 14:13:
      רץ לג"ו..חג שמח.
        22/2/13 13:47:
      מעולה! תודה!
        22/2/13 13:28:

      גם טעים,

      גם בריא.

      שילוב מנצח.

        22/2/13 13:20:
      פורים שמח
        22/2/13 12:17:
      זה נראה נפלא במיוחד הפיתות , חג פורים שמח
        22/2/13 10:49:
      חג שמח לך..
        22/2/13 10:17:
      אכן מזון למחשבה.............. פורים שמייייח.
        22/2/13 10:10:

      ''

        22/2/13 09:38:
      פורים שמח...
        22/2/13 09:25:
      מוצרי חלב עיזים הם הכי טעימים שיש ומשק צוריאל מייצר מוצרים נהדרים. שמחה שהם חברו לקפה ג'ו , מבקרת שם הרבה. תודה יקירה, פורים שמח ושבת קסומה ♥
        22/2/13 08:58:
      שבת שלום וחג שמח....
        22/2/13 08:35:
      הגבינות של משק צוריאל מעולות ומתאימות לכל תבשיל. איזה סדנא כייפית
        22/2/13 08:33:

      שוש יקרה לליבי נשיקה

      אני מאוד אוהבת לאכול מוצרי חלב

      ועד כה לא טעמתי כל מה שקשור לעיזים נבוך

      תודה על ההמלצה החמה והתמונות ניראות נהדרות

      מבטיחה לנסות......(-:

      * חיבוקים אוהבים ונשיקות חמות לליבך, שוש יקירתי

      ואם עדיין לא ביקרת אצלי בפוסט באווירת פורים

      את מוזמנת באהבה

      http://cafe.themarker.com/post/2851834/

      חג שמח ומבדח וסופ"ש ניפלא

      ''

        22/2/13 08:26:
      מתה על גבינות עיזים. פוסט בהחלט מגרה. חג שמח ומבדח ושבת נפלאה.

      צטט: levana feldman 2013-02-22 08:17:03

      מהמרת שאת הכנת פסטה....
      _______________________________

      לא... סלט עלים...
        22/2/13 08:25:
      בוקר אור כבר עשית לי חשק לארוחת בוקר ... חג פורים שמח@ מהלב ירין
        22/2/13 08:17:
      מהמרת שאת הכנת פסטה....