עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    חומוס- בא מאהבה.

    12 תגובות   יום שבת, 12/1/13, 08:13

    כשביקרתי לפני כשבועיים בעכו העתיקה, עברתי דרך החומוסיה של סעיד, ליתר דיוק, דרך התור הענק שהיה בשישי בבוקר לחומוסיה של סעיד (ראו תמונה).

    ''

     

    עם ישראל אוהב חומוס, וגיוונים בחומוס תמיד מתקבלים בברכה.

    סעיד מהחומוסיה בעכו הוא גם כוכב הפרסומות של "סלטי צבר" לסידרת החומוסים החדשה "מלך החומוס עם אכבר תוספת" – סידרה מיוחדת עם תוספות אסליות גדולות במיוחד בהשראת חומוסיות מובילות.

     

    קיבלתי לטעימה את שלושת הטעמים שבסידרה –

    -        "חומוס עלי סולטן" – עם גרגרים ופלפלים אדומים מתובלים.

    -        "חומוס אבו כארים" – עם גרגרים ופלפל פיקנטי

    -        "המסבחה של סמיר הגדול" – עם המון טחינה וגרגרים רכים.

    ''

     

    שלושה סועדים יש אצלי בבית, והדעות היו חלוקות לשלושה, כשכל אחד בחר את החביב עליו. הבן הלך על חריפות ובחר את "אבו כארים". הוא אמר שהחומוס עשיר מאד (האמת, כל השלושה מצויידים בכמות גדולה של תוספת ולא רק למעלה) ועוקצני במידה. בן הזוג הלך על זה עם הפלפלים האדומים המתובלים (אני חששתי שהמילה "מתובלים" אומרת שהתיבול חריף אבל לא כך הוא, התיבול עדין ומוסיף מימד חדש לחומוס, וכאמור כמות שמספיקה עד לכף האחרונה ). אישית, הנבחר שלי היה המסבחה מכיוון שאני מאד אוהבת טחינה ביחד עם החומוס שלי.

    ''

     

    כדי להעצים את החוויה החומוסית עד הסוף, מתקיים שיתוף פעולה בין סלטי צבר לבין חומוסיות נבחרות בארץ שבהם כל פעם שקונים מוצר אחד מסדרת "מלך החומוס" מקבלים שובר מתנה למנת חומוס עם תוספת  באחת החומוסיות בארץ (ויש פריסה ארצית). כל מה שצריך לעשות הוא לאכול לפחות חצי מהקופסה כך שמתגלה התווית הקידמית של החומוס מבפנים, ושם נמצא קוד שיש להקליד באתר www.hummus.co.il , להוסיף את הכתובת והופ – בדואר יגיע שובר לחומוסיה המבוקשת. (עד גמר מלאי השוברים). 

    ''

     

    הסלטים באים בכמות של חצי קילו, ברשות השיווק ונקודות המכירה  המובילות בארץ ובכשרות בד"צ.

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (12)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/1/13 17:31:
      אני דווקא אהבתי את החומוס של אבו כארים. :) שבוע טוב
        16/1/13 16:43:
      הנה יש לנו עכשיו תירוץ טוב לנסוע לעכו העתיקה שיש בה גם ככה המון דברים מעניינים...
        16/1/13 06:28:
      אוהבת חריף..אוהבת את הפוסט
        13/1/13 20:08:
      חומוס פיקנטי קצת חריף לטעם הפולני שלי:)
        13/1/13 15:09:
      אין כמו חומוס שמכינים לבד בבית ומתבלים על פי טעמינו. תודה יקירה, שבוע נפלא ♥
        13/1/13 14:42:
      אצלי מעדיפים את הבייסיק ולתבל לבד עפ"י טעמם האנין...:)))
        13/1/13 11:49:

      אני עוף מוזר...

      לא אוהבת חומוס..

        13/1/13 08:58:
      אני מעדיף להכין לבד חומוס
        12/1/13 13:20:
      נראה לי שכל ישראלי אוהב חומוס.
        12/1/13 11:19:
      מכיר היטב את המסעדה..ביקרתי מספר פעמים..בהחלט טעים שם.
        12/1/13 09:36:
      נראה לי גמאני אלך על המסבחה.. :))
        12/1/13 09:05:
      גם אני קיבלתי ובינתיים טעמתי רק מהחומוס עם הפלפלים העדינים. את החומוס עצמו פחות אהבתי והפלפלים קצת חסרי טעם מבחינתי. ציפיתי למשהו בסגנון של סלט תורכי אבל התוספת היחידה שהרגשתי היא יותר בכיוון הצבע כי טעם, כאמור, כמעט ואין.