עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    הכל בסל של שופרסל.

    32 תגובות   יום חמישי, 10/1/13, 09:45

    מותגי בית תמיד היו דבר מסקרן. הפיתוי של המחיר הזול יותר ממוצרים ממותגים, לעומת אי הידיעה האם המוצר שומר על אותה איכות וטעם? .

    את מוצרי מותג הבית של "שופרסל" אני מכירה כבר מזמן, כחברה גאה ב"שופרסטארים"- חבורת נסיינים שבודקת את המוצרים החדשים שיוצאים במותג הבית. ה"שופרסטארים" מעלים ביקורות על המוצרים, והן בהחלט נלקחות בחשבון בחישוב של השארת המוצר במגוון או וויתור עליו או שינוי כלשהו. מוצרים רבים שהתנסתי בהם, גם המשכתי לרכוש אחר כך (ובראשם אהבת חיי- צנצנת ה"מלפפון חמוץ בכבישה ביתית" שאין יום שאני לא חומסת ממנו).

     

    למותג "שופרסל" מעל אלף מוצרים שונים, וכדי למצות את המקסימום מהמגוון הוזמנו לסדנה מיוחדת, שכולה על בסיס מוצרי המותג, שהראתה לנו את האפשרויות הרבות הקיימות במוצרים ואת קלות ההכנה.

    (קוראי היקרים יודעים שאני ובישול לא הולך ביחד, ובכל זאת תרמתי את חלקי הצנוע לקבוצה ויצא אוכל מהמם...).

    ''

     

    הסדנה נערכה ב"לגעת באוכל" פתח תקווה (שעליו כתבתי בעבר- http://cafe.mouse.co.il/post/2349379/)  - סניף כשר שכולל בית ספר לקולינריה שמעביר סדנאות במגוון נושאים (כולל מתכוני "מאסטר שף"). את הסדנה הנחה שף עדי שוורץ שבסבלנות רבה ניווט חבורת בלוגרים רעשניים שחילקו את הזמן לשלושה חלקים – שליש בישול, שליש צילום ושליש טעימות. 

    ''

     

    המנות שהוכנו היו  "פסטיה בשר ושלל פיצוחים ברוטב שזיפים על סלט טבולה משודרג" (מה שהקבוצה שלי הכינה), וכלל בצק פילו של "שופרסל", פירות ואגוזים של "שופרסל", בורגול , מרק, ותיבול – כולם של המותג. שף שוורץ הוכיח לנו שעבודה עם בצק פילו היא לא כזו מבהילה כמו הדימוי שלה ושלא נורא אם נקרע קצת, אפשר לתקן ויוצא טעים מאד. כאמור לצד הפסטיה הכנו סלט טבולה  עם טוויסט שאני הולכת לאמץ הביתה- קוביות קטנות של סלק שבושל בוואקום, הוסיף גם טעם וגם צבע.

     

    מנה נוספת היתה לחמניות במילוי בשר, זיתים וצימוקים שהוגשו עם סלט עשבי תיבול (על בסיס מוצרי "שופרסל" – זיתים, צימוקים, מרק, קמח, חרדל, דבש ועלי תיבול יחד עם קמח לחם מסידרת הקמחים המיוחדים). הן יצאו כל כך שחומות וריחניות, לא התאפקנו.

     

    רול חזה עוף בניחוח מעושן על סלט עדשים שחורות ברוטב טריאקי היה המנה הבאה , בגירסה כשרה עם קבנוס במקום בייקון, רך ומעושן בעדינות.

     

    טאג'ין שוקי עוף עם ארטישוק וחומוס מוגש עם אורז ביראני מלכותי היה המנה הבשרית האחרונה, שוב עם אוסף של אגוזים ופירות יבשים של "שופרסל" ביחד עם מוצרי בסיס כמו אורז, חומוס, תחתיות ארטישוק ושמן (שכאמור לא נופלים במאום ממותגים מפורסמים ועולים הרבה פחות).

     

    ''

     

     

    אחרי כל זה היה צריך כמובן קינוח, שהיה פרווה בגלל כשרות המקום ובשריות הארוחה- "טרייפל בראוניז עם מוס שוקולד ונוגט" – עם שוקולד, חמאה (מרגרינה), סוכר, קמח, ביצים ושמנת מתוקה (או צמחית) עם מחית אגוזי לוז. הוא הורכב מבסיס בראוניז שנחתך לעיגולים והונח בכוסיות שעליהן נמזג מוס משמנת שוקולד ונוגט. בבית אני אכין את זה בגירסה החלבית.

     

    הסדנה היתה מהנה מאד, ההדרכה מצוינת (והשף היה צריך להתמודד עם כעשרים בלוגרים רעשניים במיוחד), כל הכלים והמכשירים היו זמינים ונקיים, והיתה יצירתיות רבה בהרכבת תפריט המנות, שהוכיחו שאפשר להרכיב ארוחה שלמה ממגוון מוצרי מותג הבית של "שופרסל" – ממוצרי בסיס כמו סוכר וקמח, ועד מוצרי פרימיום כמו אגוזים מסוכרים ושוקולד איכותי, במחיר הרבה יותר זול מאשר מותגים מוכרים אחרים.

     

    ''

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (32)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        13/1/13 22:53:
      נראה מעולה.
      לא הייתי מתנגד להיות שם ולטעום מהכו............ ל
        12/1/13 20:30:
      כה מעורר ומפתה! והעיקר הצבעים והטעמים...
        12/1/13 07:33:
      "התמונה האחרונה מעוררת את בלוטות הטעם.."*
        12/1/13 07:01:
      חיים משוגעים
        11/1/13 17:41:
      העיר אצלי כמה בלוטות
        11/1/13 17:15:
      נפלא ממני איך לא יוצאים שמנים ומפוטמים מסיורים שכאלה. אהבתי את שראיתי. תודה שוש וסופ"ש נפלא.
        11/1/13 14:47:
      סדנא מגניבה שאפשר ללמוד כמה דברים
        11/1/13 12:15:
      שוש - כמו תמיד - מפואר - עשיר תודה ושבת מחבקת
        11/1/13 09:18:
      תודה על המידע שוש וסוף שבוע נעים
        11/1/13 09:12:
      משתמשת הרבה במוצרים שלהם,והתוצאות תמיד טובות.אין שום הבדל למעט במחיר לעומת מוצרי מותג.
        11/1/13 05:06:
      כל מה שאני יודעת זה שהצלחת להפעיל לי את בלוטות הרוק בפה :-) איזה מראה עיניים מלבב. מזל שזה רק וירטואלי כי אני בדיאטה :-)
        10/1/13 22:54:

      תאווה לחיך ולעיניים .. את כל זה את טועמת ?

      ולאן זה הולך? הרי את רזה ....

      שבת טובה וחמימה .

        10/1/13 21:31:
      מעורר תיאבון...ערב נעים וחמים (-:

      צטט: כחלון1 2013-01-10 19:54:20

      KIן.חת9חתת0-=-ךךךךךךך זה מה שמצאתי בסל..

      __________________________

      ??????????

       

        10/1/13 20:45:
      תודה רבה. נראה מענין.
        10/1/13 19:54:
      KIן.חת9חתת0-=-ךךךךךךך זה מה שמצאתי בסל..
        10/1/13 19:38:

      בטוחה שזה בשופרסל ולא בפושון? קריצה

        10/1/13 18:45:
      טעיםםםםם !
        10/1/13 18:40:
      התוצאות נראות מפתות
        10/1/13 18:28:

      נראה ממש  מעולה

        10/1/13 15:56:
      יפה מאד ונראה גם טעים
        10/1/13 14:36:
      מעניין!
        10/1/13 14:23:
      נשמע כיף! גם אני הרבה פעמים קונה את המותג שלהם.
        10/1/13 13:29:
      * יפה סוף שבוע נפלא
        10/1/13 13:19:

      תודה שוש יקרה לליבי ששיתפת אותנונשיקה

      ואיזה כייף לראות אותך באחת התמונות - את הכי מתוקה (-:

      ומצטרפת אלייך בנושא שמצרכים מבית שופרסל אכן זולים יותר

      והתמונה האחרונה עוררה אצלי - תיאבון

      * חיבוקים אוהבים ונשיקות חמות לליבך, שוש יקירתי

      סופ"ש נהדר וחמים יותר לכולנו

        10/1/13 12:27:
      אוהבת לקנות בשופרסל... אחלה פוסט...
        10/1/13 11:30:
      את חוגגת!
        10/1/13 11:05:
      חגיגה לעיניים..
        10/1/13 10:46:
      * גדול על ההשקעה !
        10/1/13 10:38:
      איזה כייף , חידשת לנו. תודה יקירה ♥
        10/1/13 10:11:

      מעניין ...לא ידעתי ששופרסל גם בנושא סדנאות בישול..