עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    מווווווווווווו חדש בגולן?

    14 תגובות   יום שישי , 7/12/12, 12:36

    לעיתים אנו רואים תמונות של שוויץ, שבהן רואים כרי דשא ירוקים על הרים ופרות עטויות פעמון על צווארן מהלכות בחופשיות, מנשנשות דשא טרי ונותנות חלב טרי ועשיר שהופך לחלב ומוצריו. אבל למה להרחיק עד שוויץ כשיש לנו את הגולן?

    ובגולן יש פרות  שנהנות ממי מעיינות, מזון עשיר ומאוזן, אקלים ייחודי לאזור שכולל אויר צלול והרבה שלווה, והן נותנות חלב שמגיע ישירות למחלבות רמת הגולן, טרי טרי וללא מגע יד אדם.

    תאמרו, "חלב הוא חלב" אבל כשנתוני הפתיחה כל כך טובים, אין סיכוי שהחלב יהיה פחות ממושלם באיכותו ובטעמו. ,ניסיתי את החלב העמיד הקרוי "חלב הרים טהור" של מחלבות הגולן. ניסיתי אותו גם בקפה, גם כבסיס לשייק פירות וגם לדגני בוקר ובכל מקרה ניתן היה לחוש את הערך המוסף של הטריות והאיכות

     

    ''

     

    אני מצרפת כאן מתכון למרק חלב וירקות שאני אוהבת להכין כשבא לי להתפנק –

    המצרכים:

    200 גרם תפוחי אדמה קלופים וחתוכים לקוביות

    1 קישוא חתוך לקוביות קטנות

    1 גזר חתוך לקוביות זעירות

    1 כף חמאה

    חצי כף קמח

    4 כוסות חלב

    חצי כוס מים

    מעט מלח, פלפל ואגוז מוסקט

    50 גרם גבינה צהובה מגוררת לתוספת.

     

    אופן ההכנה:

    1. שמים בסיר את תפוחי האדמה, קישוא, גזר וחמאה, מטגנים מעט תוך כדי בחישה.
    2. מוסיפים את הקמח וממשיכים לבחוש.
    3. מוסיפים את החלב והמים ומבשלים על אש בינונית 20 דקות תוך בחישה מתמדת.
    4. מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. אם חסר חלב, אפשר להוסיף חלב חם.
    5. זורים גבינה מגוררת ומגישים מיד.

    החלב הוא 100% טבעי וללא חומרים משמרים (למעט חלב 1% שאליו מוסיפים וויטמינים בהתאם להנחיות משרד הבריאות) וכדי להפוך אותו לעמיד מעבירים אותו טיפול טרמי כך שהוא אינו דורש קירור, ולא מאבד את הערכים התזונתיים ואת הטעם. זה כמובן נותן יתרון גדול מכיוון שאין מצב שנתקעים בלי חלב בבית, שכן אפשר לשמור כמה אריזות במזווה ולפתוח לפי הצורך ולקבל חלב טרי וטעים.

    מחלבות רמת הגולן , הממוקמות בקצרין, מייצרות מוצרי חלב החל מ1984.

    האתר של מחלבות רמת הגולן – www.mrh.co.il

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (14)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        9/12/12 20:46:
      חייבת לומר שטעם החלב הזה ממש מיוחד - טעים מאוד :)
        8/12/12 11:18:
      לא הכרתי, תודה שוש על המתכון. חג חנוכה שמח :)
        8/12/12 09:50:
      אני אוהבת לעשות בלינצ'ס עם חלב
        8/12/12 08:48:
      חג שמח
        8/12/12 07:34:
      באמת ראיתי את החלב הזה בסופר ולא הבנתי מה זה חלב הרים טהור? ועכשו שהסברת זה מובן יותר
        7/12/12 23:28:
      ..את כל פעם מוסיפה לי עוד מוצר לרשימת הקניות :)) - החלב שקדים עבר טוב :))
        7/12/12 18:42:
      חידשת לי... :))) שבת שלום וחג שמח...

      צטט: Vered C 2012-12-07 16:54:23

      לרגע חשבתי שאת הולכת להמליץ על מסעדת מושבוץ הנהדרת במושב רמות.כדאי לך להיכנס בפעם הבאה כשתהיי באזור .וחוץ מזה, אף פעם לא נתקלתי בחלב הזה.טוב לדעת. חג שמח ,מתוק,מואר, וסוף שבוע נעים.

      ______________________

      שמעתי עליהם, זה בהחלט בתוכנית, תודה!

       

      צטט: יאיר ברטשפיז 2012-12-07 15:54:18

      לא הבנתי, זה חלב טרי או חלב עמיד?

      ________________________

      עמיד עם טעם של טרי.

        7/12/12 16:54:
      לרגע חשבתי שאת הולכת להמליץ על מסעדת מושבוץ הנהדרת במושב רמות.כדאי לך להיכנס בפעם הבאה כשתהיי באזור .וחוץ מזה, אף פעם לא נתקלתי בחלב הזה.טוב לדעת. חג שמח ,מתוק,מואר, וסוף שבוע נעים.
        7/12/12 15:54:
      לא הבנתי, זה חלב טרי או חלב עמיד?
        7/12/12 15:35:
      בחלב אני משתמשת רק לקפה ולשוקו, לא אוהבת מוצרי חלב אבל אוהבת את ההמלצות שלך ואת כתיבתך. תודה שושי היקרה, חג אורים שמח ושבת מחבקת ♥
        7/12/12 14:54:
      מוסיפה את החלב הזה לקפה - הוא מצויין.
        7/12/12 13:53:
      תודה לך על האינפורמציה, בכלל לא ידעתי שיש חלב כזה....