עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    לביבה שכזו - מבטטה

    5 תגובות   יום חמישי, 6/12/12, 12:03

    לביבות בטטה

    ''

    קולפים ומגרדים במגרדת גסה - בטטה גדולה במשקל כ- 450 גרם.
    במידה ומשקל הבטטה פחות מ 450 גרם , הוסיפו תפוח אדמה קטן וקלוף.
    בקערה בינונית טורפים 2 ביצים גדולות.
    מוסיפים לקערה את הבטטה , 2 כפות קמח רגיל.
    חצי כפית מלח דק, חצי כפית עד כפית סוכר לבן.
    מערבבים הכל.
    במחבת מחממים מעט שמן זית או שמן זית מעורב עם שמן קנולה.
    בעזרת כף רגילה נוטלים כמות מהתערובת , מהדקים עם היד .
    שמים לביבה גדולה בקוטר 7-8 ס"מ לתוך השמן החם,מיישרים מעט.
    שמים 3 לביבות נוספות לתוך המחבת.
    מטגנים על להבה בינונית עד להזהבה עמוקה משני הצדדים.
    מניחים את הלביבות על מגבת נייר/נייר סופג ואוכלים חם או פושר.
    ממשיכים לטגן את יתר התערובת באותו האופן.
    גיוונים-
    להוסיף סוכר חום או זהוב במקום הסוכר הלבן.
    לתבל בקינמון לטעם.
    לתבל בפלפל שחור גרוס לטעם.
    ''

    המתכון המלא מתפרסם בבלוג האוכל לימון וג'ינג'ר

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      אירית יקרתי, זה רעיון הגשה נפלא, תודה ! אביבה , תודה
        7/12/12 08:40:
      נפלא. אני מאוד אוהבת בטטות.
        6/12/12 20:04:
      אני כבר העתקתי לי. חזרתי מהסופר עם בטטות. זוממת על מחר בערב. המון תודה. פשוט וטעים. בטוחה. אכלתי פעם במסעדה והוגש עם שמנת חמוצה ובצל ירוק...
      תודה רבה !
        6/12/12 15:07:

      בא בזמן,כמו שאומרים. חיוך

      ארכיון

      פרופיל