עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    קציצות דלעת ועדשים אדומות

    0 תגובות   יום ראשון, 2/12/12, 20:53

     

     

    משהו צמחוני וגם בריא

     

    מרכיבים

     

    3/4 כוס עדשים אדומות

    400 גרם דלעת

    חצי צרור פטרוזיליה קצוצה

    1 ביצה

    כף גדושה קמח חומוס

    כף קמח

    2 כפות פירורים ועוד לציפוי

    בצל ירוק קצוץ

    3 שיני שום כתושים

    כמון

    מלח

    גרגירי כוסברה כתושים

    שמן לטיגון

     

    ההכנה

    משרים את העדשים במים שעה שעתיים.

    מקלפים את הדלעת ומחלקים ל3 , מכניסים לתבנית מכוסה בנייר כסף לתנור חם 200 מעלות לרבע שעה ועוד 20 דקות ל150 מעלות עד התרככות.

    מבשלים את העדשים 10 דקות. ( לכפות קצף)

    מצננים

     

    מועכים את הדלעת במסננת להגרת הנוזלים. מכניסים לקערה ומועכים.

    מסננים את העדשים המבושלות.

     

    מערבבים את כל החומרים בקערה של הדלעת לתערובת יציבה.

    מחממים מחבת טפלון עם שמן.

    מכינים קציצות מצופות פירורי לחם, מטגנים.

     

    בתיאבון

     ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון