ביצים סיניות כמה קל וטעים ! אפשר כמובן להכין כמות חלקית : חלקו את כל המרכיבים ביחס שווה. מסננים את הביצים מהמים. בעזרת כפית או כף נוקשים היטב על קליפת הביצה מכל צד להחזיר את הביצים לסיר (רצוי סיר ישן), לכסות במי ברז להוסיף לסיר 2 כפיות מלח 3 כפות רוטב סויה 2 כפיות תה סיני - מתפזורת או שקיק תה . גם תה ארל גריי אנגלי יעבוד כוכב אניס אחד- אופציונלי להביא לרתיחה ולבשל כשעה על להבה נמוכה. אפשרי להוסיף מים רותחים מדי פעם. לצנן את הביצים לגמרי בנוזלי הבישול . לקלוף את הביצים ולהגיש. וכך זה נראה: מתכון מלא ומתכונים טעימים נוספים, בבלוג למון ג'ינג'ר |
תגובות (9)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אם אני מכיר את הסיניות האחרות? שלום-שלום, את יודעת :-)
סלק כהה ולא בטוח שהוא חייב להיות מרוכז כי הוא צובע טבעי. אפשר גם מים עם כורכום. אולי בסוף השבוע יהיה לי כח לעשות ניסויים ואעלה תמונות.
מזכיר ביצי שיש .ממש אומנותי.