עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סאטה חזה עוף - מתכון בסגנון אינדונזי והמזרח הרחוק.

    4 תגובות   יום ראשון, 9/9/12, 17:46

     

     

    מרכיבים:

    3 כפות חמאת בוטנים ( השתמשתי בשופרסל)

    2 חזות עוף נקיים וחתוכים לקוביות

    3-4 כפות רוטב סויה או דומה

    כפית קארי אדום או ירוק

    פלפל שחור גרוס

    חצי בצל סגול

    3 שיני שום חתוכות

    4-6 כפות חלב קוקוס

    כפית סילאן

    שמן לטיגון

    '' 

    ההכנה

    שורים את קוביות החזה עוף בסויה או רוטב אוריינטלי, קארי, ופלפל שחור שעתיים.

    מכינים בלילה אחידה מחמאת הבוטנים,חלב הקוקוס והסילאן. אפשר להוסיף קארי גם לבלילה.

    מטגנים את הבצל ואת השום בווק לוהט ומיד מכניסים את קוביות העוף שהושרו.

    מקפיצים עד לשינוי צבע העוף ומיד יוצקים את הבלילה לתוך הווק ומערבבים שלש דקות.

    מוכן ובתיאבון

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        11/9/12 20:50:
      עשיתי קניות אצל אמא במקרר ויצאתי עם קארי אדום:-)
        11/9/12 14:21:

      צטט: עדישדה-פז 2012-09-11 10:02:46

      נראה לי שזה יעבוד טוב בארוחת הצהריים, בהחלט אבדוק. תודה! רק את משחת הקארי אני לא מצליחה למצוא, חיפשתי בכמה רשתות ולא היה.

       

      בטח יש בעדן טבע ובלגעת באוכל בפינה האסיאתית

        11/9/12 10:02:
      נראה לי שזה יעבוד טוב בארוחת הצהריים, בהחלט אבדוק. תודה! רק את משחת הקארי אני לא מצליחה למצוא, חיפשתי בכמה רשתות ולא היה.
        9/9/12 20:24:
      חזרתי עכשיו מאירוע שאכלתי בו בלי סוף. בכל זאת עשית אותי רעב

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון