עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    אנג'לינה- הבנים פינת שאנז אליזה.

    39 תגובות   יום שלישי, 4/9/12, 15:43

    ''

    ''

    מאות אלפי ישראלים נסעו השנה לחו"ל. אחד היעדים הפופולאריים הוא צרפת. מעבר להיותה מקום תיירותי מדהים, צרפת היא גם מעצמה קולינרית. אבל בשביל אוכל צרפתי אין צורך לנסוע עד צרפת. מספיק עד הוד השרון. כי בהוד השרון ממוקמת "אנג'לינה" – קפה ביסטרו צרפתי שחוגג עכשיו שבע שנים לקיומו, וחזר לעצמו במהירות שיא אחרי אירוע שריפה לפני כחצי שנה. הבעלים הם ליאת ודוד זהות, שגם בנה את התפריט כביסטרו אירופאי עם קפה איכותי והרבה כבוד לחומרי הגלם.

    צוות המסעדה הזמין אותי יחד עם בלוגרים נוספים לנסות את המנות ולראות איך המסעדה חזרה לעצמה לאחר השריפה, לאותן מנות אהובות ומוכרות, יחד עם חידושים וספיישלים.

     

    לפתיחה, קיבלנו קוקטיילים – מרטיני אגס ומוחיטו בזיליקום. (מחירי הקוקטיילים נעים בין 30-40 שקלים לכוסות גדולות). בחרתי במרטיני שהיה מקרר ומעורר, וטעמתי גם את הבזיליקום שהיה נדיב מאד ברום.

     

    מתוך תפריט המנות הראשונות הוגשו לנו:

    -פטה כבד עוף בציפוי אגוזי לוז, קונפיטורת ענבים וצנימים (46 שקלים). אני העדפתי אותו יחד עם לחם רגיל וחמאה שהגיעו ממנה אחרת, ויצרו פצצת טעמים כמו שרק חמאה ופטה כבד יכולים לעשות ביחד. קשה לפספס בפטה כבד.

    קרפצ'יו בקר  - פרוסות בקר נאות בלימון, שמן זית ופרמז'ן, פטרוזיליה, אגוזי לוז ובצל בבלסמי (48 שקלים)- עוד מנה קלאסית נחמדה מאד.  (שתי המנות האלו מוצגות בתמונה מעל לפוסט הזה).

    - סלט עלים וירקות שורש- סלק, קולורבי, צנון, גזר, בצל פריך וגבינת פטה בוינגרט הדרים וכוסברה – 52 שקלים למנה שנראית מאד פשוטה על הנייר ולא "מסעדתית" אבל בתכלס זו היתה הפיבוריטית שלי ממנות הפתיחה. סלט מרענן מאד, שילוב טעמים עדין אבל כייפי על הלשון.

    -שרימפס בשום ושמן זית עם צ'ילי, פטרוזיליה ולימון – (52 שקלים) – חובבי פירות הים חגגו בארוחה הזו, במיוחד במנה הזו וביקשו תוספת. הרוטב נוגב בעזרת עוד לחם.

    סלט קלמרי על הפלנצ'ה – עוד פירות ים, קלמרי שלא נופל למלכודת הצמיגות – טבעות וראשי קלמרי עם שומר, עגבניה, פטרוזיליה, בצל ושום עם לימון ושמן זית (48 שקלים).

    - פרנו פירות ים – שרימפס, קלמרי, מולים, רוטב עגבניות, פלפלים חריפים וכוסברה (52 מנות). עם המנה הזו היתה לי בעיה כי אני בדרך כלל לא בררנית באוכל אבל טעם של אניס אני לא מסוגלת לסבול, אפילו לא בצורת ליקריש. הפרנו היה מאד מודגש לדברי הסועדים האחרים. המנה תתאים לחובבי אניס וטעמים פיקנטיים.

    ''

    (בתמונות - למעלה משמאל - סלט עלים, למעלה מימין  - שרימפס בשום ושמן זית, למטה משמאל קלמרי על הפלנצה, באמצע פירות ים בפרנו ומימין למטה ניוקי סלק)

    המנות הראשונות לוו ביין רוזה  של יקב אמפורה בזכרון יעקב.

     

    הצלחות הוחלפו ואנו התכוננו למנות העיקריות:

    - סלט קיסר קלאסי – חזה עוף צלוי עם לבבות חסה, קרוטונים, פרמז'ן – 62 שקלים, היה נחמד.

    - מנת ספיישל שלא קיימת בתפריט, ותקוו שהיא תהיה ביום ביקורכם – ניוקי סגול שבושל במי סלק, ממולא בגבינת פרי ופקן עם רוטב שמנת. ללא שום מתחרים – המנה שלי בגדול. אין מצב ששילוב של ניוקי עם גבינה ופקן, יחד עם רוטב שמנת , לא יצא משהו מוצלח מאד והמנה אכן הצדיקה את ההנחה הזו. המנצחת הגדולה מבחינתי שזכתה למחמאות גם משאר יושבי השולחן.

    פילה דניס צרוב במחבת עם תבשיל עדשים, שעועית שחורה ויוגורט עיזים (96 שקלים) היה נחמד. אני הייתי מפרידה בין המנות ועושה שתיים – אחת של הדג בעצמו ואחת של התוספת.

    - ניוקי שרימפס (79 שקלים) כלל רוטב שמנת, בייקון, פטרוזיליה, בזיליקום וגרידת לימון. גם פה הניוקי היה טעים, הסכמנו בשולחן שאולי עדיף היה בלי הבייקון שמרגיש קצת לא שייך.

    פילה לבן בגריל – 300 גרם פילה במרינדה של צ'ילי, שום ואורגנו, מוגש על פירה (חלבי!) ברוטב בקר ובלסמי (84 שקלים) – בשר ה"פרה  הנמוכה" הוא דל שומן וצריך לקחת את זה בחשבון כשמזמינים. הפירה היה מצוין, כמו שפירה חלבי יכול להיות.

    - המבורגר  – 62 שקלים בתפריט למנה גדולה של המבורגר 250 גרם בקר צלוי ומוגש עם ירקות, לחמניה ובצל חרוך, עם אפשרות לצ'יפס או תפוחי אדמה שקודם נאפו ואז טוגנו והוגשו בקוביות. ההמבורגר היה בסדר, אני עדיין הייתי בוחרת, במסעדה שכל כך מתמחה בפירות ים, לבחור בפירות הים. ההמבורגרים מוגשים עם תוספות שונות כמו בייקון ואמנטל, או ביצת עין.

    ''

    (בתמונות - למעלה משמאל סלט קיסר, למעלה מימין פילה דניס, למטה משמאל ניוקי שרימפס, למטה מימין פילה לבן)

     

    עם העיקריות שתינו יין אדום של יקב צורעה, בלנד שמקובל במחוז בורדו, משם מגיע השף.

    ''

    (בתמונות למעלה שני סוגי ההמבורגרים, בתמונות למטה - ליקר פטרון ומנת קינוח ספישל עם מרנג ופיסטוק).

    כוסית "פטרון" – ליקר קפה , ליווה את המעבר לקינוחים וקיבלנו לטעום חמישה מהם –

     

    - מנת ספיישל שכללה מרנג שווצרי עם שמנת פיסטוק, גלידת פיסטוק ורוטב פטל

    טרפלס משוקולד בלגי מריר, שמנת ובלנטיינס (12 שקל ל6 יחידות)

    קרם ברולה ווניל – התחרה על תואר "הקינוח המצוין מבין הקינוחים" רק עם מנת הספיישל (30 שקלים)

    גופרה בלגית בננה קרמל  - מנה גדולה שמוגשת עם גלידת וניל (42 שקלים)

    מוס שוקולד בקרמל ורוטב וניל – 30 שקלים לקערה גדולה שמוגשת בסגנון חופשי וביתי.

     

    כאמור מבין החמש אהבנו במיוחד את הברולה ומנת הספיישל בהחלטה די פה אחד.

    ''

    (בתמונות למעלה משמאל קרם ברולה, מימין טראפלס, למטה משמאל גופרה בלגית ולמטה מימין מוס שוקולד.)

    יש עוד תפריט נרחב, (ובקרוב חידושים נוספים) שכולל הרבה פירות ים, פסטות, גבינות ובשר, כך שכל חובב אוכל צרפתי או סתם אוכל טוב יכול למצוא בו מה שירצה.

    המיקום – הוד השרון – רח' הבנים 14, החל מהשעה שבע בערב יש חנייה חופשית בסביבה.

     

    כתובת האתר של המסעדה:

     

    http://www.rest.co.il/sites/Default.asp?txtRestID=6011

     

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (39)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/9/12 13:34:
      תודה וחג שמח!
        7/9/12 11:40:
      תודההההההההההההההההה. תמיד כייף לקרוא אותך.
        6/9/12 21:24:
      ובאמת מגיעה לך גם כוכבית ושנה טובה
        6/9/12 21:23:
      הי שוש, יופי של מסעדה בתמונות, נראה טעים גם בלי הריח, מעורר את בלוטות הרוק אפילו אחרי ארוחת ערב. אבל אני לא מתחבר יותר למאוס קפה מדוע בכל פעם אני צריך להתחבר גם לקפה וגם למאוס קפה?
        6/9/12 14:45:
      אם אי פעם יצא לך אני ממליץ על מדריך הטיולים של דני קרמן: הולך איתך בלונדון, זה מעין ספר נסיעות שמשתף את הקורא בחוויות והחלק על האוכל (אמנם אנגלי) מהנה במיוחד
        6/9/12 08:58:
      מזל שיש חשמלית, אפשר להגיע גם למקומות כמו הוד השרון ועוד יישאר כסף גם לארוחה.. . עשית לנו תיאבון.

      צטט: shai.h 2012-09-05 19:58:52

      שמעתי דברים טובים יעל המסעדה הזו. יש קשר בינה לבין המסעדה הצפונית בכברי?

      ______________________

      למיטב ידיעתי אין קשר בין שתי המסעדות.

       

        6/9/12 05:25:
      ******
        6/9/12 05:04:
      *וואוו איזה עונג
        6/9/12 00:45:
      הולך בעקבות התמונות
        5/9/12 21:41:
      אוהבת מאוד פירות ים ודגים והפוסט הזה מגרה. תודה:}
        5/9/12 21:39:
      עושה חשק ומגיר ריר
        5/9/12 19:58:
      שמעתי דברים טובים יעל המסעדה הזו. יש קשר בינה לבין המסעדה הצפונית בכברי?
        5/9/12 15:48:
      תודה על המידע והפוסט המושקע.........

      צטט: ליריתוש 2012-09-05 13:22:10

      אני אמנם לא בקטע של פירות ים ולא מסיבות של כשרות כלל ועיקר כמו מסיבות של ניסיונות לא מוצלחים במקומות אחרים בהם אכלתי כאלו שהיו במקרה הטוב בטעם של גבינה צהובה מאיכות ירודה (מוזר, נכון?) אבל עשית לי חשק לנסות את המסעדה הזו, מה עוד שהיא קרובה אליי גיאוגרפית. כשאני שומעת שיש פטה כבד בתפריט וקרפצ'יו בקר, זה מה שעושה לי את החשק.....אם כי תרשי לי לחלוק על דעתך בנושא פטה הכבד- כבר טעמתי לא מעט מקומות שממש נכשלו ואכזבו במאכל הנפלא הזה שהיה שמן מדי, מלוח מדי, נוזלי מדי, מוצק מדי ומה לא ושום ריבה משום סוג לא הצליחה לחפות על כך. ההתלבטות שלי לגבי המקום הזה היא רק בכך שהם מתמחים דווקא במה שאני לא ממש נלהבת לנסות....אז נראה לאיפה ייפול הסוויץ' שלי:) תודה, שוש, שנה טובה ומתוקה! (במקרה שלך למילה האחרונה בברכה יש משמעות מיוחדת, אני חושבת....)

      __________________

      שנה טובה, מתוקה ומאושרת!!!

        5/9/12 13:22:
      אני אמנם לא בקטע של פירות ים ולא מסיבות של כשרות כלל ועיקר כמו מסיבות של ניסיונות לא מוצלחים במקומות אחרים בהם אכלתי כאלו שהיו במקרה הטוב בטעם של גבינה צהובה מאיכות ירודה (מוזר, נכון?) אבל עשית לי חשק לנסות את המסעדה הזו, מה עוד שהיא קרובה אליי גיאוגרפית. כשאני שומעת שיש פטה כבד בתפריט וקרפצ'יו בקר, זה מה שעושה לי את החשק.....אם כי תרשי לי לחלוק על דעתך בנושא פטה הכבד- כבר טעמתי לא מעט מקומות שממש נכשלו ואכזבו במאכל הנפלא הזה שהיה שמן מדי, מלוח מדי, נוזלי מדי, מוצק מדי ומה לא ושום ריבה משום סוג לא הצליחה לחפות על כך. ההתלבטות שלי לגבי המקום הזה היא רק בכך שהם מתמחים דווקא במה שאני לא ממש נלהבת לנסות....אז נראה לאיפה ייפול הסוויץ' שלי:) תודה, שוש, שנה טובה ומתוקה! (במקרה שלך למילה האחרונה בברכה יש משמעות מיוחדת, אני חושבת....)
        5/9/12 10:45:
      במקרה חזרתי מפריז לפני שבועיים... הארוחה שאת מתארת כאן נשמעת מעולה ויותר טובה מכל מה שאכלתי שם... רק שלנסוע מת"א עד הוד השרון בשביל מסעדה נשמע לי קצת מוגזם...
      שמחה שנהניתם, אבל מסכימה עם יונית, הצלחוּת לא נראה משהו...
        5/9/12 06:41:
      המנות לפי התמונות לא מוגשות יפה וחבל....
        5/9/12 01:40:
      וואו, ממש לטעמי, תודה יקירה ♥
        5/9/12 00:31:
      וואו... השרימפס!!!
        5/9/12 00:26:

      האוכל הזה נע לי מידי...אך לא מוותר על מטעמי פריז האחרים ועל השהיה בה :)

      http://cafe.themarker.com/post/2026191/

       

       

      נעים לעין ולכיך
        4/9/12 22:38:
      פוסט מזמין מאוד...אנסה את המסעדה הזאת.
        4/9/12 22:37:
      חגיגה אמיתית של טעמים:)
        4/9/12 21:51:
      מסעדה מעולה.
        4/9/12 20:30:
      ישבתי עם חברים לפני שנה.... היה שווה... אחלה פוסט... שנה טובה...
        4/9/12 19:11:
      מוגש היטב - האוכל והפוסט (כרגיל). בהוד השרון אני נמצא די הרבה, רק שכול ביס כבר משפיע על הסטן שחייבת להיות שטוחה.
        4/9/12 18:10:
      חגיגה העבודה שלך:)
        4/9/12 17:59:
      שוש - פוסט מושקע ויפה כל כך תודה אמצעשבוע נפלא
        4/9/12 17:33:

      תודה על תשומת השנה החדשה''

      יונה

      ''
        4/9/12 17:22:
      יפה וטעים ... תודה *
        4/9/12 17:21:
      תודה!
        4/9/12 17:13:
      נהדר, סוף כל סוף אני יכולה להגיב.
      ניראה ניפלא ,תודה על ההמלצה ....
        4/9/12 16:53:

      נשמע מצויין

      אני בסביבה.

      תודה

        4/9/12 16:34:
      היום ביקרתי באנג'לינה בצהריים בפעם השלישית או הרביעית השנה. נכון, אכלתי היום מהמנה העיסקית... יש בכל המנות שאכלתי כולל זה שהזמין קולגה שלי לעבודה....סוג של חמצמצות יתרה ... כאילו שיש שיירים של מלח לימון כלשהו גם את קרה הבורלה שאכלתי לקינוח..לא מציאה מאוכזב מאוד , לטעמי מסעדה ברמה בינוני מינוס
        4/9/12 16:14:
      * יפה ומעניין בתיאבון שבוע טוב
        4/9/12 16:14:
      תודה על ההמלצה