עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    עוגיות ביסקוצ'וס , בחיי שהתאהבתי (גם בהן) !

    5 תגובות   יום שבת, 25/8/12, 20:24

    חם וטרי מהתנור : עוגיות ביסקוצ'וס

    עד שלא תכינו ביסקוצ'וס לא תדעו עד כמה העוגיות הללו קלות להכנה וגם טעימות ! מוצאן של העוגיות מיהודי ספרד. העוגיות מכילות שמן ולא חמאה, ביצים, סוכר-מתיקותן עדינה, קמח ,אבקת אפייה ומעט חומרי טעם. צורתן הטבעתית יפיפיה. ניתן לתבל את בצק העוגיות בקינמון ומי פריחת הדרים, אפשרי רק תמצית וניל. אל תשכחו לפזר על העוגיות שומשום או אגוזים קצוצים דק .ואפו אותן היטב בכדי שיהיו מעט יבשות. מתכון גאון . צוחק

    ''

     

    איך מכינים ? 

    יש לטרוף בקערה 3 ביצים גדולות + 125 גרם סוכר לבן +125 מ"ל שמן רגיל (למשל שמן קנולה) +חצי כפית מלח דק וקצת תמצית וניל ... 

    המתכון המלא בבלוג האוכל למון ג'ינג'ר  : כאן  (כדאי להירשם לקבלת עדכונים מהבלוג- יש הפתעות כל יום).   קריצה

     

    ''

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      תודה רבה חברים יקרים
        29/8/12 00:25:
      אני אוהב לאכול את השברים.
        26/8/12 15:51:
      נראות נפלא!! בתאבון :)
        25/8/12 21:04:
      נראה כמו בייגלה:) ונראה ששווה לנסות. תודה
        25/8/12 20:47:

      ניראה לך שיספיקו להגיע לצינצנת ?! צוחק

      ארכיון

      פרופיל