עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    גלילות חצילים עם מוצרלה

    1 תגובות   יום שלישי, 24/7/12, 08:24
    לאחרונה קיבלתי מוצרלה 22 של משק צוריאל להתנסות. הנה התוצאה

    מרכיבים

    1 חציל

    2 עגבניות

    2 כפות שמן זית

    כף רסק או עגבניות מרוסקות למילוי

    100 גרם גבינה מוצרלה משק צוריאל

    כף פסטו בני דרום או אחר

    אורגנו

    מלח

    כף שמן נוספת

     

     

    ההכנה

    פורסים דק את החציל.

    מכינים בלילת רוטב: עגבניה מרוסקת, פסטו, כף שמן או שתיים, מלח.

    על תבנית אפיה מניחים נייר אפיה. מחממים תנור ל200-250 מעלות

    מורחים כף שמן זית על נייר האפיה ומניחים את החצילים.

    מורחים על החצילים את הבלילה.

    מכניסים לתנור ל15 דקות שיזהיבו מעט.

     

    בשלב השני- מכינים בלילה נוספת מרסק עגבניות, אוגנו, וכף שמן ומלח ( רוטב לפיצה)

    מוציאים את התבנית מהתנור, מצננים מעט.

    מפזרים על כל פרוסה כף גבינת מוצרלה מרוסקת של משק צוריאל, ובמרכז חצי כפית מהרוטב פיצה, מגלגלם את הפרוסות לגליל. אפשר למרוח עם שארית רוטב הפיצה מדולת במים ( לא חובה)

    מחזירים את התבנית לתנור החם לעשר דקות עד שמשחים והגבינה נמסה.

    קר או חם זה טעים בטירוף!!!

    ההכנה מצולמת:

    ''

    ''

    ''

    ''

    ''

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/7/12 12:32:
      נראה טוב

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון