כמה כייף להתיישב, לתפוס רגע של שלווה ונחת ולרשום שורות אלו. זהו אי של כייף בתקופה עמוסה רוויה פעילות על קו אפריקה- ישראל. כמה כייף להיות שוב בבית... אני רוצה לשתף אתכם חברי ואפריקונרים מזדמנים בכתבה שהכנתי למגזין גורמה ויין שהתפרסמה בחודש האחרון. נכון, אפריקה לא נחשבת למעוז קולינרי אבל, התפאורה המושלמת, חומרי הגלם הטריים, טריים, האהבה ותשומת הלב הופכים כל ארוחה באפיריקה למנגינה של "מממ, טעים".
קריאה מהנה. שלכם רונית
![]()
![]()
![]()
![]()
|
תגובות (5)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
הצילומים נהדרים, רק שאת הכתוב אי אפשר לקרוא
וחבל.