עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    מבושלת – טעם של חוויה בריאה.

    10 תגובות   יום רביעי, 20/6/12, 09:27

    כמו שהזכרתי כאן לא אחת, אני בלוגרית מסעדות, לא בלוגרית אוכל, מה שאומר, אני אוהבת לאכול, אבל רצוי שמישהו אחר יבשל.. לכן מנות מוכנות הן תמיד אוצר בשבילי.

    בעיקר לסופי שבוע אני נוהגת לרכוש מנות בשר ותוספות אצל ספק קייטרינג מקומי, והתור הארוך שנמצא שם תמיד, מעיד שכמוני יש עוד הרבה, אנשים עסוקים מדי או עייפים מדי או סתם כאלה שלא בא להם לבשל ומעדיפים לרכוש מוכן, בתנאי כמובן שיהיה איכותי.

    על "מבושלת" שמעתי מקרובים שמזמינים תפריטי חגים כמו ראש השנה ופסח, אבל אף פעם לא יצא לי להתנסות בעצמי. עד עכשיו, כש"מבושלת" שלחו לי מבחר מנות לטעימה.

     

    המוטו של "מבושלת" הוא – טעם, בריאות וחוויה. החברה נוסדה בשנת 1988 במושב מבוא חורון שבעמק איילון ומשרתת היום כ40,000 לקוחות פרטיים ומוסדיים בכל רחבי הארץ והעולם. בצוות יש שף מקצועי, יועץ קולינרי, טכנולוג מזון ותזונאית. המנות מסופקות עבור מקומות עבודה ומוסדות חינוך, טיולים בארץ ובחו"ל (יתרון גדול למי ששומר כשרות וצריך לקחת מזון מהארץ לטיול), לשבתות וחגים, אירועים, משפחות, ילדים, גיל הזהב  (יש קטגוריה של "מבושלת זהב" שמכילה ויטמינים ונוחה לחימום מהיר ) ולמכירה ברשתות השיווק השונות. בין הלקוחות ניתן למצוא את צה"ל ומשטרת ישראל, משרד ראש הממשלה, משרד הביטחון, אבקו, ניסקו, מרכזי יום לקשישים בכל רחבי הארץ, הסעדה לילדים במוסדות חינוך ובמתנס"ים, ארוחות ארוזות לטיולים של הסוכנות היהודית, "תגלית", ולמשתתפי "מצעד החיים" בפולין (ל"מבושלת" מחסן לוגיסטי בפולין הדואג לכל המבקרים).

     

    כשקיבלתי את המנות לא ידעתי בדיוק איפה לאכסן אותן – מצד אחד כתוב על האריזות "טמפרטורה של אפס עד ארבע מעלות" מה שאומר מקרר, מצד שני כשהתקשרתי לשירות הלקוחות ותארתי את המנות שקיבלתי אמרו לי "מקפיא, ככה גם יישמר לך להרבה זמן". מצד שלישי בחיים לא הקפאתי פסטה ואורז ולא ידעתי אם זה ישנה את הטעם. באתר של "מבושלת" כתוב ש"מוצרים מוקפאים למעט תפוחי אדמה יש לשמור במקפיא". המוצרים שקיבלתי היו בתוך קלקר, ואני לא יודעת אם הם נחשבים "מוקפאים" או "מצוננים".  

    בסוף החלטתי שאת המנות שאני מתכוונת לצרוך מיידית, אשאיר במקרר, בעוד שאת אלה שאני רוצה להשאיר לשבוע שאחר כך, אשים בפריזר.

     

    באתר של "מבושלת" (הכתובת בסיום פוסט זה) יש הוראות מפורטות על אופן החימום של כל מנה (מרקים לדוגמא יש להעביר לסיר ולחמם על האש, בעוד שמנות קפואות צריך להפשיר ולחמם בתנור, במיקרוגל או על פלטה של שבת, וניתן להשתמש באריזה המקורית.)

    הערה: בכל התמונות שמופיעות בפוסט זה יש את המוצר באריזתו המקורית, ולידו צילום של איך זה נראה אחרי החימום - מוכן לאכילה.

    המנות שאני קיבלתי היו:

    -         פשטידת פטריות – 350 גר'   - 16.99 ₪.

    -         אורז אושפלו – 250 גר'  - 12.99 ₪.

    -         תחתיות ארטישוק במילוי בשר – 400 גר' – 22.99 ₪.

    -         מפרום בקר- 400 גר' – 23 ₪

    -         ספגטי בולונז – 300 גר' – 22.99 ₪

    -         ערכה משולבת נתחי עוף בסילאן עם קערית אורז ים תיכוני – 24.99 ₪.

    -         ערכה משולבת בקר ונודלס. – 24.99

    ''

    המנה הראשונה שניסיתי היתה הספגטי בולונז. מכיוון ששמרתי בפריזר, שמתי קודם במיקרו על תוכנית הפשרה. חיררתי את העטיפה כמו שכתוב בהוראות וחיממתי שלוש דקות. הסתבר שהמיקרו שלי חזק וזה כבר להט. יצא טעים. כמות הבשר נדיבה, האטריות קטנות ודקות. הייתי ממליצה לעשות מהמנה הזו תוספת למנה בשרית נניח כי לבד זה לא ישביע אדם רעב.

     

    השניה שניסיתי היתה פשטידת הפטריות. גם כאן ההוראות היו לחורר את הרדיד ולחמם בין שתיים לשלוש דקות במיקרוגל. לא כתובה העוצמה, שמתי עוצמה מקסימלית.

    מבחינת גודל לפשטידה, היא בגודל של פשטידה ממוצעת שמוגשת בבתי קפה, הוספתי לה סלט בצד והיא יצרה מנה בפני עצמה.  בשורה התחתונה לגבי הפשטידה- היא טעימה מאד, ומנה משתלמת.

    ''

    השלישית שניסיתי היתה המפרום (תפוחי אדמה ממולאים בבשר). אותן הוראות. אני חייבת לציין – על העטיפה של המפרום מצולמות שלוש יחידות אבל בקופסה היו רק שתיים (או שאולי על העטיפה יש יחידה אחת חתוכה כדי שיראו מילוי?). נראה לי מעט מדי בשביל המחיר. הטעם מצוין ולמרות ההקפאה והחימום במיקרו, המנה הרגישה טרייה.

     

    הבאה בתור היתה מנה שמכונה "ערכה" וכוללת שתי קעריות, אחת של מנת עוף והשניה של אורז ים תיכוני.  גם כאן הוראות החימום הן זהות , אבל נראה לי שאזדקק ליותר מכיוון שמדובר בשתי קעריות נפרדות שנכנסות ביחד למיקרו. גם כאן הכמות מאד קטנה, וגם עם האורז זה לא יספיק להשביע אדם לארוחת צהרים נניח , בעיקר במחלקה הבשרית – כי כמות העוף לא עולה על כ4 כפות – אפשר לראות בצילום בהשוואה למזלג ליד.)  מבחינת טעם, גם כאן – איכות וטעם מעולים.

    ''

    אורז אושפלו היה הבא בתור- מחיר יחסית נמוך, כמות בסדר גמור.  טעם – טעים מתקתק.

     

    ארטישוק ממולא בבשר היה המנה הלפני אחרונה- על האריזה מצולמות שתי יחידות. גם בפנים. במנה המוכנה הרוטב עשיר, ובכמות גדולה. הצטערתי שאין לי חלה לנגב את הרוטב. גם ככה, שתי היחידות היו גדולות ומשביעות, ואספתי את הרוטב מסביב בכף, עם כל הירקות שהיו בו, וזו היתה מנה משביעה וטעימה.

     ''

    המנה האחרונה שנותרה- ערכה של בקר ונודלס. כמות הנודלס נראית גדולה ומשביעה, כמות הבשר קצת פחות, ויש די הרבה נוזלים בבשר. סיננתי ושמתי בצלחת. להבדיל מהספגטי במנה הראשונה שדגמתי, שבו היו אטריות ממש קטנות,  הנודלס היו בגודל הטבעי של נודלס והיו עשירים בירקות. בסך הכל מנה טעימה מאד, הבשר היה רך ועסיסי, ובהתחשב בכך שהמנה היתה קודם יממה בפריזר ואחר כך ארבעה ימים במקרר ואז חוממה במיקרוגל, לא היו טעמי לוואי והיא היתה מוצלחת.

     

     

    המסקנות שלי – המנות לא גדולות,  לחלקן צריך להוסיף משהו כדי לשבוע (נניח סלט גדול).

    הטעם טוב מאד, והאיכות גבוהה ונשמרת גם בהקפאה וקירור. הפיבורטית שלי היתה מנת הארטישוק.

     

    כל המנות כמובן כשרות, בהשגחת הרב יונה דברת – רב היישוב מבוא חורון (ניתן לראות באתר את תעודת הכשרות).

     

     

    כתובת האתר בו אפשר לבצע הזמנות –

    http://www.mevushelet.co.il/

    באתר יש גם הנחות המיוחדות רק לאתר עצמו.

     

    מוצרי "מבושלת" נמכרים ברשתות השיווק: AMPM, ויקטורי, שופרסל, מגה, טיב טעם ועוד.

    ניתן גם להזמין בטלפון -  08-9726800.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS

      צטט: י ו נ י ת 2012-06-24 05:35:42

      זה פתרון טוב לאנשים שלא מתעסקים במטבח וגם למי שמבשל ונוסע לחו"ל, אהבתי.\תודה

      _______________________

      בהחלט, פתרון מצוין לאנשים שומרי כשרות למשל שרוצים לקחת אוכל לחו"ל, או למבוגרים שקשה להם לבשל ולא רוצים לחיות רק על אוכל קר.

       

        24/6/12 05:35:
      זה פתרון טוב לאנשים שלא מתעסקים במטבח וגם למי שמבשל ונוסע לחו"ל, אהבתי.\תודה
        21/6/12 00:42:
      זה אוכל שכיף להכין בבית
        20/6/12 17:53:
      אוהב לאכול מה שאני מבשל..תאמיני לי שטעים.
        20/6/12 17:07:
      העיקר שטעים:)
        20/6/12 13:15:
      אוכל ביתי תמיד עושה לי את זה
        20/6/12 10:18:
      אוכל מבושל עדיף להכין בבית, תודה יקירה ויום מקסים ♥
        20/6/12 10:16:

      חיוךיום טוב

        20/6/12 09:51:
      גם לא מושך אותי לצערי הרב כל המוצרים של האוכל המבושל לעולם לא יתקרבו לזה שמכינים בבית ולא אהבתי את הרעיון להקפיא או לצנן בואי נשלח אותך שוש לקורס בשלנים
        20/6/12 09:33:
      לא הלהיב אותי... :)))