עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    דג פורל על מצע קולרבי ושומר

    1 תגובות   יום שבת, 16/6/12, 22:41

     

    ''

     

    השתתפתי לאחרונה בסדנה משותפת של דגי הדן, בני דרום ומבשלים חוויה.

    באדיבות " פרתם מבשלים חוויה " קיבלתי מתכון אותו הכנתי בסדנא עם דג משפחתי במשקל 2.5 ק"ג. ובבית בכנתי עם דגי פורל רגילים.

     

    הירקות במתכון זה הם קולרבי, שומר וגזר והמרקם כמו הטעם פנטסטי.

     ''

    פורל בקולרבי ושומר טרי

     

    מרכיבים

     

    3 דגי פורל טריים ונקיים

    1 ק"ג קולרבי קלוף ופרוס לקוביות ברוחב 1 ס"מ

    3 יחידות שומר טרי פרוס

    מיץ מלימון שלם

    5 שיני שום פרוס לפרוסות דקות

    1/4 צרור פטרוזיליה או כוסברה

    1/4 כוס שמן זית איכותי

    מלח

    מעט כמון, כוסברה , פריקה ופלפל שחור

    עלי תימין

     

     

    אופן ההכנה:

    מכינים את הירקות

    שוטפים את הדגים ומיבשים, חורצים בכל צד של הדג 3 פסים ומניחים בצד.

    מוסיפים לווק את שמן הזית ומטגנים את פרוסות השום. מוסיפים את הקולרבי והשומר ומטגנים כ- 5 דקות נוספות. הירקות צריכים לקבל קירמול מהווק הלוהט.

    מוסיפים את מיץ הלימון וכוס מים מבשלים כ- 10 דקות.

    מתבלים בכמון ומלח וטועמים ומשפרים טעם.

    מורידים מאש ומוסיפים את הפטרוזיליה הטריה.

    מעבירים את התבשיל לפיירקס ומכניסים לתנור חם לעשר דקות להשלמת הבישול.

    ומניחים את הדג על התבשיל. וממשיכים לאפות בחום של 175 מעלות כ- 25 דקות תוך כדי מזיגת הנוזלים על הדג.

     

    ''

     

    ''

     

    ''

     

    ''

     

    ''

    ''

    וההגשה

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      מנה מרהיבה וטעימה!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון