עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    מאפה ירקות בקלי קלות:

    5 תגובות   יום שבת, 2/6/12, 23:30

    בווק/מחבת מטגנים ב- 3 כפות שמן זית עד להזהבה עמוקה: 2 בצלים גדולים קצוצים יחד עם 3-4 שיני שום גדולות קצוצות לבחוש מעט, משך כ- 10 דקות.

    שמים את הבצל והשום המטוגנים (ועדיין רכים) בתבנית המשומנת במעט שמן זית .
    מוסיפים לווק עוד מעט שמן -מטגנים קוביות מחציל גדול קלוף (כ-חצי קילו),
    משך כ- 10 דקות עד שהקוביות משחימות מעט , לבחוש מדי פעם.לתבל את החציל במלח ופלפל שחור גרוס לטעם ,לערבב מעט.
    להניח את קוביות החציל מעל שכבת הבצל –שום, לערבב מעט .לסדר מעל החציל :
    פרוסות קישוא- בערך 2 קישואים לא קלופים, פרוסות עגבנייה -לערך 3-5 עגבניות.
    לפזר מלמעלה מלח (אטלנטי/גס), פלפל שחור ושמן זית בנדיבות.
    אפשרי להוסיף מלמעלה מעט תבלינים קצוצים טריים כגון-טימין או אורגנו.
    לאפות בתנור חם – 200 מעלות 30-40 דקות.
    לאכול חם או פושר. 
    **
    ''
    בתבנית הפיירקס:
    ''
    עמיר בניון - ניצחת איתי הכל
     
    ''
    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        5/6/12 07:22:
      פשוט וטעים. נהדר לימי הקיץ החמים.ינוסה בהקדם.
        5/6/12 07:19:
      הידד מהצמחוניים!
        3/6/12 08:29:
      זה נראה פלאים! עושה אותו דבר בדיוק בתנור. בשתי תבניות כי מחסלות כאן. והירקות משתנים כיד הדימיון הטובה. תודה חני. גם על הצלילים.
        3/6/12 07:38:
      נשמע מעולה!
        3/6/12 06:03:
      כמה שמח בפיירקס !

      ארכיון

      פרופיל