עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    שוקולד בננה או להיפך..

    4 תגובות   יום חמישי, 31/5/12, 17:20

    בננה מצופה בשוקולד אכלתם כבר
    הרעיון הותיק הזה קל הכנה וטעים ואיננו דורש כלל מיומנות. בננות יש לכם ? שוקולד טעים יש בבית ..?

    אפשרי להשתמש בשוקולד חלב/ מריר/ בטעמים אהובים.אז מה צריך עוד ?

    קיסמי שיניים ,מגש פלסטיק או קלקר להקפאה וכלי להמסת השוקולד.

    זמן ההקפאה קצר ויש לכם בננות בשוקולד !

    כמה שהשילוב הזה טעים !

    הנה הבננות, הצילום גדול מדי לפורמט כאן כמו גם יתר הצילומים בפוסט לכן התקבל מוארך.. לחצו נא להגדלה...
    ''

    הבננות נקלפו וכל בננה גדולה נפרסה ל- 6 חתיכות
    קיסם שיניים ננעץ במרכז כל פרוסת בננה עבה
    ''

    את חתיכות הבננה יש להניח על מגש קלקר/פלסטיק הניתן להקפאה ולהקפיא למשך כשעתיים.אין צורך לכסות.
    ''

    לאחר שחתיכות הבננה קפואות (לא הקפאה עמוקה) יש להמיס כ- 100 גרם שוקולד שבור לקוביות
    על סיר כפול או בקערית על מים חמים מאוד. כמות השוקולד (100 גרם) תספיק לכ- 2 בננות בגודל בינוני
    כעת חשוב שתעבדו בזריזות:
    אחזו בקיסם שבחתיכת הבננה הראשונה , טבלו בקערית השוקולד המומס,
    עשו סיבוב של הבננה עמוק בשוקולד. הוציאו מיד .
    (חשוב שציפוי הבננה בשוקולד יהיה דק לכן אל תשקיעו את הבננה בתוך השוקולד.... )
    אפשרי לטבול את הבננה המצופה גם במעט קוקוס או אגוזים קצוצים.
    הניחו את חתיכת הבננה על מגש הפלסטיק. טבלו בזריזות את כל יתר הבננות בשוקולד
    (וגם בקוקוס,לא חובה) והניחו על המגש. מומלץ שקערית השוקולד תהיה בתוך המים החמים עד לסיום הטבילה
    ''

    הקפיאו את מגש הבננות בשוקולד למשך כ- 30 דקות או עד שציפוי השוקולד מתקשה
    אכלו בהנאה !
    ''
    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      תודה רבה חברים !
        31/5/12 19:35:

      צטט: rossini 2012-05-31 18:14:42

      חביב ביותר . ורק לחשוב איזו פלטה אפשר להגיש עם פירות שונים...

       

        31/5/12 19:17:
      נכון אכלתי כבר שם. אז מה? אז עוד פ'ם :) תודה. מקסים.
        31/5/12 19:14:
      נראה טעים טעים.

      ארכיון

      פרופיל