עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    פודינג שוקולד

    4 תגובות   יום ראשון, 20/5/12, 01:33

    יתכן ויום אחד גם המתכון הזה יוכנס למדור האוכל או גם ספר הבישול  ... זהו פודינג שוקולד קל הכנה מתוק במידה וטעים !  

    ''

     

    טעם הפודינג הזה יזכיר לרבים מכם את פודינג שאכלנו בילדות ... רפרפת פשוטה , עשויה מרכיבים זמינים בכל בית וכל ילד יוכל להכינה גם כן. הרגישו חופשי להכפיל כמויות או לקשט את הפודינג הקר בקצפת או ממגוון פירות העונה
    מתכוננים לחג השבועות ?.. 

    פודינג שוקולד

    הכמות: 4-6 מנות
    החומרים
    2 כפות קורנפלור = 20 גרם
    2 כוסות חלב= 500 מ"ל
    מאה גרם שוקולד מריר שבור לקוביות - או כמות זהה של שוקולד בטעם אהוב : תפוז, אגוזים וכדומה
    2 כפות סוכר לבן
    קורט מלח
    חצי כפית תמצית וניל
    אופן ההכנה
    בקערית לערבב חצי כוס חלב (מכמות הכוללת של החלב) עם הקורנפלור עד להמסה.
    בסיר קטן לחמם בבחישה את יתרת החלב,קוביות השוקולד, סוכר, מלח ווניל.
    עם המסת השוקולד להגביר את הלהבה ולהביא לרתיחה.
    לזלף לתוך תערובת החלב הרותחת את החלב הקר המעורב בקורנפלור.
    חשוב לערבב שוב את תערובת הקורנפלור לפני הוספתה לסיר מכיוון שהקורנפלור נוטה לשקוע מעט לקרקעית הכלי.
    לבחוש את הפודינג הרותח על להבה בינונית-נמוכה משך שתי דקות.הפודינג יסמיך ויבעבע.
    להסיר את הפודינג מהלהבה ולצקת לכוסיות /כוסות עמידות בחום.
    לשמור את הפודינג בקירור עד להגשה
    הערות
    ניתן לקשט את הפודינג בפירות העונה חתוכים או פרוסים ו/קצפת ממתוקת קלות
    במידה ולא תרצו שפני הפודינג יקרשו (מעט) דאגו לכסות כל מנה בניילון נצמד עם הכנסתה לקירור
     
    ''
    הכנה,צילום ,כתיבה וטעימה : חני הראל , מאי 2012
    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      תודה רבה חברות !
        22/5/12 19:54:
      מגניב... אנסה
        21/5/12 00:39:

      זכור לי איזה משהו כזה מהעבר הרחוק...

      כבר העתקתי מבטיחה לנסות

      אחזור כמובן

        20/5/12 10:24:
      אוווי, מפתה כל כך...

      ארכיון

      פרופיל