עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    מיט נייט – קיטשן אנד בר.

    39 תגובות   יום ראשון, 6/5/12, 10:12

    ''

    ''

    הרבה זמן לא יצא לי להסתובב בפלורנטין. כשהוזמנתי לטעום את המקום החדש דנדש (פתוח בקושי שבוע) "מיט נייט", שמחתי לגלות שעדיין ישנה שם האווירה הצעירה, השמחה והחוגגת. "מיט נייט" מתאימה בדיוק לתושבי השכונה, שרוצים מנה משביעה, איכותית ובמחיר נוח. בתפריט אין פריט אחד מעל חמישים שקלים, וניתן לשבוע ויותר. במקום אין מלצרים , ואפשר לבחור בין ישיבה על הבר לבין "טייק אווי" שמוכן ונארז בזריזות.

    הקונספט של המקום – מנות בשריות (יש גם צמחוני) איכותיות, בתוך לחם פרנה טרי, עם רטבים תוצרת בית (ולא לפספס את קטשופ הפלפלים המתקתק) בלוויית מבחר אלכוהולי נאה.

    נאור כהן, השף שמבשל מגיל 14 ומאחוריו רקורד עשיר במקומות כמו "מוזס" "הביבלוס" "בנג'מין סיגל, ועוד, מנצח על כל העבודה ובמהירות הוציא לנו מגוון ממנות המקום.

    פתחנו בכנפיים בטריאקי – (29 שקלים), עסיסיות ומתובלות היטב. איתם הגיעו פוטטוס עסיסיים, גם הם מתובלים מאד (12 שקלים) רכים מבפנים ולוהטים, יחד עם רטבים לבחירה (כאמור תוצרת בית, רובם עם מידת חריפות כלשהי), לצידם מנה של כרובית צלויה עם קרם פלפלים (14 שקלים( שאיזנה לי את התיבול של הפוטטוס והלכה מצוין עם רוטב הפלפלים שלה (שהיות והגיע בצד, מאפשר לשלוט על הכמות ) ,ותוספת חביבה אחרונה היתה סלט עלים ואגוזי לוז בוינגרט , בלסמי ובזיליקום (10 שקלים), מרענן מאד.

    ''

    (בתמונות - למעלה משמאל הכנפיים, למעלה מימין כריך פורטובלו וביצת עין, למטה משמאל פוטטוס ולמטה מימין כרובית צלויה).

    אבל אנו התכנסנו כאן בשביל הדבר האמיתי – הכריכים, והקפדנו להשאיר להם מקום (אם כי גם אנחנו לא חשבנו שזה יהיה כל כך משביע ובסוף כבר עשינו סימני "עד כאן" קלים...).

    הכריך הראשון שטעמנו ,שהיה גם אחד משני הפיבוריטים שלי היה "סנדוויץ פורטובלו וביצת עין" – איולי רוקט, שום קונפי, עלים צעירים וצ'ילי טרי – 31 שקלים בתפריט. מנה צמחונית מפתיעה, עם קצת עקצוץ חרפרף. (אולי שווה לאפשר בחירה אם לשים חריפות או לא). הפטריה היתה עסיסית מאד, ויחד עם הביצה יצרה מנה משביעה מאד על אף צמחוניותה. (כן, טוב, קשה לי להודות שאפשר גם בלי בשר לפעמים...).

    הכריך השני היה "קלאב סנדוויץ חזה עוף וחזה אווז מעושן" עם איולי טבסקו, חסה, עגבניות ונענע (שהוסיפה רעננות מענגת). המנה מוגשת בלחם פרנה ועולה 32 שקלים בתפריט.

    ''

    (בתמונה משמאל כריך חזה עוף ואווז מעושן, ומימין אחד מה"ביס בורגרים")

    כאן הוגשה לנו המנה היפה של הערב, ללא ספק- "ביס בורגר אנטריקוט" – מיני המבורגרים (80 גרם) בשר בקר, בלחמניות עם תוספות של פטריות, ביצה עלומה וחזה אווז מעושן  (שני ההמבורגרים הראשונים ב29 שקלים ואם רוצים את שלושתם – 29 שקלים). מנה חמודה, נשנוש קליל למי שלא רוצה ארוחה שלמה. מבין השלושה הכי אהבתי את  זה עם הביצה העלומה, הטעם של החלמון משתלב יופי עם הבשר והתיבול.

    ''

    (בתמונה- שף נאור עם הביס בורגרים)

    פה כבר היינו חנוקים אבל נאור אמר שיש "רק עוד שתי מנות, ממש שוות". אז בשבילכם הקוראים, התאמצנו עוד קצת וטעמנו גם –

    סטייק אנטריקוט ניו יורקי – ב32 שקלים, כריך נדיב מאד עם מיונז, חרדל, צ'ימיצ'ורי, עלים צעירים, עגבניה, בצל חרוך וצ'ילי טרי מוגש בלחם פרנה. מחיר מאד אטרקטיבי למנה עסיסית, גם היא קצת חרפרפה (שוב, אישית הייתי מעדיפה בחירה אם להוסיף חריפות או לא) ומשביעה מאד.

    קצת לפני שעברנו מידה במכנסיים, דגמנו גם את הכריך האחרון, שהיה השני מבין שני הפיבוריטים שלי, וגם זכה למחמאות משאר הבלוגרים – "סטייק אנד אגס עם שמן כמהין" עם איולי שום, עלים צעירים, נבטי חמניה ורוטב יין אדום, גם הוא בלחם פרנה במחיר 42 שקלים בתפריט. מנה קצת שונה, טעמים עדינים יותר ומורכבים, יוצרים קומבינציה מאד מסקרנת, ואני מניחה שאם היינו פותחים את הערב עם הכריך הזה, כבר היינו נשארים איתו ומוותרים על כל השאר.

    ''

    (בתמונות - משמאל למעלה- סלט עלים ואגוזי לוז, מימין למעלה - סטייק אגס ושמן כמהין, משמאל למטה- סטייק ניו יורקי, ומימין למטה - המבורגרים קטנים בהכנה).

    המקום כשר ללא תעודות (פתוח בסופי שבוע) כל יום מהצהרים עד השעות הקטנות, מצויין לטייק אווי כשמגיעים רעבים לרחוב הכי מגניב בתל אביב.

    כתובת דף הפייסבוק של "מיט נייט"- https://www.facebook.com/meatnight.il

    המיקום: ויטל 2 , פלורנטין, תל אביב.

    ''

    (התפריט - ניתן להגדיל ולראות, נמצא גם בדף הפייסבוק של המסעדה)

    דרג את התוכן:

      תגובות (39)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/5/12 19:00:

      שוש יקרה לליבי נשיקה

      תודה על ההמלצה, שנים שלא הייתי בפלורנטין

      התמונות ממש מעוררות תיאבון ביחוד הכנפיים (-:

      * כוכב אהבה ממני

      וחיבוק הכי אוהב שבעולם, שוש יקירתי

        16/5/12 18:08:
      פוסט טעים,מטעים לי
        16/5/12 17:59:
      נראה מעולה :-)

      צטט: כחלון1 2012-05-08 17:36:45

      תגידי רק..איך את שומרת על הפיגורה עם כל הטחינות האלה...

      _________________________

      סלסה.

       

        8/5/12 17:36:
      תגידי רק..איך את שומרת על הפיגורה עם כל הטחינות האלה...
        8/5/12 05:19:
      שומרת את הכתובת .
      מתאים עכשיו איזה מנה עם קצת בשר אדום
        7/5/12 18:06:

      איזה בליינית

      ממש  מבקרת מסעדות רשמית

      http://cafe.themarker.com/image/2309311/

        7/5/12 05:27:

      נראה טוב

        6/5/12 23:28:
      עשית -אותי רעבה ונראה לי שנער הבית יודה לך מאד
        6/5/12 22:49:
      מעורר תאבון- תודה ששיתפת. בהחלט שווה ביקור.
        6/5/12 22:23:
      תודה שוש..מושקע בהחלט...
        6/5/12 21:18:
      חן חן שוש
        6/5/12 20:15:

      כשאני קופצת לפלורנטיםן אחת ל..אני הולכת לשם.

      אבדוק כמה המלצות שלך שטרם טעמתי.

       

      תודה על ההמלצה - נראה שווה!!! 

        6/5/12 20:07:
      המחירים נשמעים טוב, אבל האוכל לא כל-כך עושה לי את זה
        6/5/12 18:37:
      תודה על חוות דעתך. חושבת שהמקום יכול להצליח לא רע, כי רובנו אוהבים את המטבח הזה והמחירים סבירים.
        6/5/12 18:30:
      הולכת להכין לי משהו לאכול... :)))
        6/5/12 18:24:
      אויש זה נראה ונשמע כל כך טוב!!!!!!
        6/5/12 18:08:
      צילומים מגרים:)
        6/5/12 17:58:

      תודה על תשומת ה''

      יונהשבוע טוב

        6/5/12 16:42:
      נראה מקום נחמד
        6/5/12 16:40:
      *
        6/5/12 15:37:
      טוב שמתחשבים גם עם הצמחוניים כמוני.תודה לך שוש על ההמלצה.
      תודה למגיבי היקרים, אכן מיטנייט הוא אופציה לארוחה מלאה במחיר סביר ביותר ובאיכות טובה ונדיבה. אפשר לקחת טייק אווי ולגמור ערב שלם בפחות מארבעים שקלים.

      צטט: בלדד השוחי 2012-05-06 10:28:50

      ''יא וואראדי איזו קציצה'' :-)

      _______________________________

      הרגת אותי...

       

        6/5/12 14:56:

      תודה על תשומת ה''

      יונהשבוע טוב

        6/5/12 14:28:

      תודה יקירה,
      אני תמיד מעדיפה סנדביץ

      על כל בישול אחר..

      הביקור הבא בת"א..

      יהיה גם שם כנראה...

        6/5/12 12:11:
      הייתי שם, טעים מאוד וממליצה בחום, תודה יקירה, שבוע טוב ♥
        6/5/12 11:47:
      הבן שלי שוכר דירה שם בהרצל פינת פלורנטין. נחמד שם. עכשיו אלך, כשאהיה אצלו, למקום שהמלצת. בעצם שהוא יזמין אותי, מה אני לא אבא שלו. נראה ונשמע טעים ומשביע.
        6/5/12 11:46:

      בהחלט, מקום נחמד, אוכל טוב ומחירים סבירים. שבוע מצוין, שוש.

        6/5/12 11:37:
      מקום מומלץ בחום, טעים ונעים!
        6/5/12 11:01:

      יפה ומושקע כתמיד.



      עשר חיוך

        6/5/12 11:00:
      שוש -

      תודה על הפוסטעים שלך
      קראתי בשנית -
      פעם אצל יואל -
      יופי של פוסט
      מחכה לבבתור :)
      שבוע נפלא

        6/5/12 10:45:
      * יפה ומעניין שבוע טוב
        6/5/12 10:34:
      תודה שבוע טוב
        6/5/12 10:28:
      ''יא וואראדי איזו קציצה'' :-)
        6/5/12 10:26:
      יצא לי לאכול שם...טעים וזול..מומלץ..
        6/5/12 10:21:
      מעולה שוש שמחתי שבאת בלסת ונהנית אכן מקום מצויין ומספיק מנה אחת מבין התפריט של הכריכים כדי לצאת שבע ומבלי לגרוע את הכיס