עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    תפוחי אדמה אפויים בקראסט תבלינים

    0 תגובות   יום שבת, 5/5/12, 17:37

    יש המון סגנונות לתפוחי אדמה אפויים, ראיתי צילום של נורית בפייסבוק ושיחזרתי. התוצאה מדהימה 

     

    מרכיבים

     

    שקית תפוחי אדמה זעירים

    שמן

    תבלינים:

    כורכום

    פפריקה מתוקה

    פילדלפיה

    מלח

     

     

    ההכנה

    מכניסים את תפוחי האדמה השטופים היטב, לסיר עם מים רותחים לבישול קצר של כשבע דקות.

    מצננים מעט. חוצים.

    מכינים בתבנית תערובת אחידה של שמן עם התבלינים.

    מניחים את תפוחי האדמה עם הצד החתוך על השמם והופכים, כך כל הצדדים מצופים.

    מכניסים לתנור חם 250 מעלות ואופים ללא כל כיסוי ( רבע שעה עד עשרים דרות עד שמוכן ורצוי בטורבו)

     ''

    תוצאה נפלאה

     ''

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון