עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    המטבל הסודי (גם מחמאת בוטנים)

    10 תגובות   יום חמישי, 3/5/12, 16:44

    בשבועות האחרונים התמכרתי למטבל חדש .

    המטבל מכיל 4 מרכיבים ולוקח 2 דקות הכנה בלבד !  המטבל יתאים גם לטבילת קרקרים, פלחי תפוחי עץ ומקלוני סלרי 
    קחו הצצה , ככה נראה המטבל לפני הקירור במקרר -

    ''

    מטבל מחמאת בוטנים
    החומרים

    100 גרם חמאת בוטנים עם שברי בוטנים או חלקה
    100 גרם גבינת שמנת לפחות 30% שומן
    50 גרם סוכר דמררה זהוב
    כ- 40 מ"ל חלב קר
    ההכנה:
    בקערה לערבב (בעזרת מטרף או מזלג)את חמאת הבוטנים עם גבינת השמנת.
    להוסיף את הסוכר הזהוב ולערבב עד להמסת הסוכר בתערובת.
    לצקת לקערה בהדרגה את החלב. לערבב היטב לאחר כל הוספה. כמות החלב תשתנה בהתאם לדרגת הסמיכות שתרצו את המטבל ובהתאם לממרח הבוטנים שרכשתם. (תתכן אפשרות להוסיף עוד כ 20 מ"ל חלב קר).
    לצקת את המטבל לצינצנת או קערית יפה ולאחסן במקרר לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
    המטבל ישמר בקרור כשבוע ימים.

    גיוונים והצעת הגשה
    להשתמש בסוכר חום כהה ולא סוכר דמררה
    להגדיל את כמות הסוכר - לנו טעים במתיקות עדינה
    להשתמש בגבינת שמנת בעלת אחוזי שומן גדולים .. קצת יותר. 
    לצקת את המטבל מיד לאחר הכנתו לצינצנת ולהגיש מתנה
    והשוס - להקפיא את המטבל ולאכול כמו גלידה, הנה דוגמא :

    ''


    בתאבון !

    דרג את התוכן:

      תגובות (10)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        17/5/12 18:30:
      משמין לאללה, אבל אין ספק שזה ממש טעים. עדי, סלרי ובוטנים זה דווקא שילוב שתפס בשנים האחרונות
        17/5/12 08:13:
      נראה יפה, נשמע טעים, אבל האחוזים....! כל טוב, עמוס.
        11/5/12 10:02:
      פצצת קלוריות.
        11/5/12 09:06:
      נראה מטבל הזוי...(לא הייתי מעלה על דעתי לחבר בין חמאת בוטנים למקלות סלרי, אז מה? זה אני ...?) כמה דברים אני לומדת כאן, תודה.
        10/5/12 22:11:
      יאמי!!!
        4/5/12 14:57:
      קצת מזכיר רוטב סאטה המצרכים הדרושים 250 גרם (פחית) חלב קוקוס 2 כפות חמאת בוטנים 4 כפות דבש תמרים (או תמרהינדי) 1 וחצי כפית מחית קארי חריפה לערבב על האש עד לרתיחה מומלץ לפזר בוטנים מרוסקים לאחר תום הבישול.
        4/5/12 02:11:

      עכשיו יש! [תאבון] וגם התמונות. העליונה בעיקר. עזרה בהמון חיוך

        3/5/12 19:57:
      אההה...אצלנו לא מכניסים הביתה חמאת בוטנים כי היא מאוד אלרגנית ויש בה הרבה שומם טראנס...
      תודה ! לטעמי זה מוצלח יותר מחמאת בוטנים נטו..
        3/5/12 17:24:

      לא יצאה לי עוד להשתמש בחמאת בותנים. גם לא למריחה על פרוסה.

      נישמע מעניין.

      תודה.

      ארכיון

      פרופיל