עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    שעועית צעירה מוקפצת בסויה ושומשום

    3 תגובות   יום שישי , 27/4/12, 11:22

    מתכון בסיסי, קל להכנה ותוצאה טובה

     

    חומרים

    שעועית ירוקה צעירה אקסטרא פיין קפואה

    4-6 כפות סויה

    כף שומשום

    כמה טיפות שמן שומשום

    שמן קנולה

     

     

    ההכנה

    מחממים את השמן, מטפטפים שמן שומשום , מוסיפים שומשום . מוסיפים את השעועית, מקפיצים.

    מוסיפים עוד שומשום, כמה טיפות בודדות של שמן שומשום ושוב הקפצה ולהוסיף את הסויה.

    להקפיץ על אש גבוהה כחמש דקות לרמת מוכנות רצויה.

    ''

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        29/4/12 13:49:
      מחר אקפיץ את האימא של השעועית ישר על אורז לבן
        27/4/12 20:39:
      אצלי ניא עוד מחכה במקפיא, המתכון שלך חביב עלי מאוד, תנסה עם שמן זית טיפה שום וכמה טיפות לימון, כל השאר כמו שעשית, יוצא נפלא
      מתכון מהיר, מעט מצרכים, הכנה קלה ובריא מאד. שווה לנסות.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון