עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    ארכיון

    0

    המטבח החדש של לנדוור.

    33 תגובות   יום שני, 19/3/12, 10:12

    ''

    ''

    מזג האוויר הגשום והחורפי היה העיתוי המתאים ביותר להזמנה שקיבלנו מ"קפה לנדוור" לבוא ולנסות את התפריט החדש שלהם, שמכיל הרבה מנות חורפיות ומחממות, אבל לא רק.

    אז התיישבנו אנו הבלוגרים בסניף הוד השרון, וטעמנו מגוון ממנות התפריט החדש.

    רשת "לנדוור" מתרחבת עם סניפים חדשים בכל רחבי הארץ ומשנה ומשדרגת את כל התפריט והפרזנטציה כדי ליצור שילוב של חמימות ביתית מצד אחד וחדשנות מצד שני. המטבחים גדלו, אמצעי יצור חדשים נוספו ולצד היועץ הקולינרי של הרשת שחר ברנע, הצטרף גם שף גיא הרלב שממונה על צוות הטבחים של הרשת ואיכות המנות שנגזרת מחומרי גלם איכותיים כמו גבינות של "גד" ולחמים של "לחמא".

    בתחילת הערב טעמנו את המיצים הסחוטים (גזר, תפוחים, תפוזים, לימונדה וכו' – 14 שקלים לכוס רגילה ו18 לכוס גדולה) אבל עד מהרה ביקשנו את המשקאות החמים והמיוחדים. אני ביקשתי וקיבלתי את המשקה שמבחינתי מהווה בפני עצמו את הסיבה להגיע לרשת – משקה חורפי בשם "בלאק פורסט" שמכיל משקה שוקולטה סמיך מאד וחם, עם מונין וניל (תמצית) וקצפת. המשקה היה מחמם, מתוק, שוקולדי וכאמור סמיך מאד (עברתי להשתמש בכפית במקום לשתות). עונג.

    מהתפריט החדש, המנה הראשונה שהגיעה אלינו היתה מאד מרשימה- קערה מכוסה בפוקצ'ה. כשקרענו את הציפוי מצאנו מתחת תבשיל קדרה חורפי ועשיר של בקר ביין אדום עם פטריות. המטרה של הפוקצ'ה היתה ניגוב הרוטב אחרי שמסיימים את המנה. הקערה בה נעשתה המנה היתה של אומנית צעירה בשם מיכל דורון. מנה חורפית כבדה ועשירה.

    מנות השניצל והקציצות שהגיעו אחר כך, היו ביתיות מהסוג הקלאסי, עשויות היטב והשניצל היה עסיסי למרות שהיה דק, מה שהרבה פעמים גורם ליובש. מנה שמתאימה לא רק לילדים.

    המנות מוגשות עם אורז וסלט.

    ''

    (למעלה- מנת תבשיל הבקר עם הפוקצ'ה במצב סגור ובמצב פתוח, למטה מימין קציצות ברוטב עגבניות ומשמאל שניצל עם צ'יפס)

    המנה הבאה היתה הפיבוריטית שלי מסעיף הפסטות – מנת פסטה בולונז שהכילה פסטה מסוג מלפלדיני עם בולונז שהוכן במקום וכלל תערובת בשר טחון בבישול איטי עם ציר ירקות, יין אדום ורוטב עגבניות עם עשבי תיבול ובזיליקום (מחירי הפסטות כ48-49 שקלים). אנחנו ביקשנו וקיבלנו פרמז'ן מגורר להוסיף מלמעלה כדי לתת את הטאץ' האחרון. (המסעדה איננה כשרה).

    לחובבי הרביולי היה גם רביולי פרמז'ן ברוטב רוזה, מנה קלאסית.

    סלט איכרים איטלקי כלל עגבניות, עגבניות שרי, פלפלים, עלי רוקט, צנונית ובצל ירוק, עם כדורי מוצרלה ורוטב שמן זית וחומץ בלסמי עם מלח ים (49 שקלים) הוגש בצורה מיוחדת כשהוא מונח על פוקצ'ה כך שנוזלי הסלט נספגו בה. רעיון חמוד למנה קלילה.

    כשהביאו את מנת השקשוקה, במקרה שלנו "שקשוקה ים תיכונית" שכוללת את שקשוקת הבית עם חצילים אפויים , עשבי תיבול וגבינת פטה (53 שקלים) במחבת לוהטת, הפרזנטציה היתה הדבר הראשון שקנה אותי בעיקר בגלל החלה הקטנה המצורפת (וגם סלט ירקות). את החלה היינו אמורים לטבול ברוטב אבל היא נטרפה בזכות עצמה קודם. רעיון חמוד.

    פוקצ'יטות היו המגש הבא שהגיעה, פוקצ'ות קטנות עם גבינות וירקות, מנה שיכולה להיות משותפת לכמה סועדים לנשנוש התחלתי.

    ''

    (מימין למעלה- רביולי, משמאל למעלה- פסטה בולונז, מימין למטה שקשוקה ים תיכונית ומשמאל למטה סלט המושבה על פוקצ'ה)

    קינוחים קיבלנו שלושה:

    "רוזלאך" – רעיון חמוד של בצק פוקצ'ה ממולא בנוטלה ומוגש לוהט, לא רק שחיסלנו, גם ביקשנו תוספת "לקחת לילדים". (33 שקלים)

    "גארדה", - מנת גלידה של "ווניליה" המשובחת עם כל הדברים הטובים שיכולים להיות – בננות מקורמלות, תות, מרנגים, סורבה פירות יער חמצמץ ששבר את המתיקות, וערימת קצפת גדולה. שחיתות במיטבה.

    בעצם, ההגדרה "שחיתות במיטבה" יכולה להתאים גם למנה השלישית שקיבלנו – עוגת שוקולד חמה עם גלידה, בננות מקורמלות וכמובן קצפת. העוגה עשויה ללא קמח והיא כולה חגיגת שוקולד ענקית.

    ''

    (מימין למעלה- "בלאק פורסט", משמאל למעלה "רוזלאך", מימין למטה עוגת שוקולד חמה ומשמאל למטה "גארדה" מושחתת)

    כל הפוקצ'ות נאפות מקמח איטלקי משובח  "גריסולה" שהוא קמח סופר פרימיום עשיר בחלבון וגלוטן המאפשר ספיגת מים מוגברת.

     

    כתובת אתר קפה לנדוור:

    http://www.landwercafe.co.il/

    דרג את התוכן:

      תגובות (33)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/3/12 15:10:
      הפעלת את חושיי

       

      נראה נעים וגם טעים 

        20/3/12 20:03:
      ממש מחירים של רמת'שרון. לא נראה לי רביולי בלנדוור. ובלק פורסט בלי בושה, כמה אייטיז (למה לא לקרוא לזה שוורצוולד וזהו). אני אוהב את השחור שלהם. והשחור עם רוזטה לוקח.
        20/3/12 19:18:
      תודה על הסקירה :-)
        20/3/12 18:20:
      אחלה ג'וב יש לך...
        20/3/12 18:01:
      אוהב את הקפה שלהם...
        20/3/12 17:47:

      קפה...קפה... קפה....

      מה יהיה ?
      אני שבע ורווי -מימים-יין וכעת-גם-קפה...

      מהפוסטים שלך..

      חוסכת לי ימבה של כסף את.
      ..

      חיוך

      *

      צטט: כִּשְׁ-רוֹנִית 2012-03-19 22:48:18

      גלוטן לא בשבילי אבל השאר או קיי

      __________________

      אז עוגת השוקולד מתאימה בדיוק - ללא גרגר קמח, מצויינת גם לפסח!

       

        20/3/12 00:26:
      מקווה שיגיעו במהרה לאיזור ירושלים!
        19/3/12 23:51:
      ואני חשבתי שלנדוור זה רק קפה...
        19/3/12 23:06:
      יאמי!
        19/3/12 22:48:
      גלוטן לא בשבילי אבל השאר או קיי
        19/3/12 22:21:
      הופתעתי לטובה מהתפריט יחסית לבית קפה
        19/3/12 21:24:
      יאמיייי
        19/3/12 20:06:
      שוש - תודה על הפוסט עשיר טעים ערב נעים
        19/3/12 18:43:
      השירות שלהם גרוע. ובסניף המרכזי באבן גבירול...צפיפות גדולה. לא אוהבת את הרשת.
        19/3/12 18:31:
      שמח שנהנית
        19/3/12 17:49:

      תודה לך שושי

      אחלה תפריט

        19/3/12 17:34:

      נראה לא רע.

        19/3/12 16:27:

      תודה על תשומת ה''

      יונהשבוע טוב

        19/3/12 15:40:
      העברתי לאשתי. אולי עוד יצא מזה משהו... תודה, שושי.
        19/3/12 15:00:
      אוי, מעורר תאבון ותודה לך שושי יקירה
        19/3/12 13:52:
      תודה על ההמלצה.
      הקינוחים גמרו אותי.. חבל שהגיעו בסוף הארוחה כשכבר לא היה לי כל כך מקום..
        19/3/12 12:16:
      דווקא מלנדוור בינתיים לא התרשמתי במיוחד. ניסיתי את סניף אבן גבירול שלהם ונדמה לי שיש להם סניף גם בגן מאיר שאותו ניסיתי עם חברה. גם אותי משעשע הרעיון שהם משיקים מנות חורף חדשות דווקא כשמסתיים החורף. אישית - הפוקצ'ה עם הבשר בפנים לא הרשימה ויזואלית, נראה לי סובל מעודף רוטב. את הגארדה והבלק פורסט הייתי מנסה בשמחה - דווקא הם נראים לי הדברים היותר מוצלחים....:-) תודה על העדכון, כשיזדמן לי אלך לנסות ולראות אם דעתי על המקום תישאר בינונית או תשתנה....:-)
        19/3/12 12:16:
      מקום נחמד..נעים לבקר בו..
        19/3/12 12:09:
      פוסט נפלא כמו תמיד, מכירה את המקום וממליצה מאוד, תודה יקירה ♥
        19/3/12 12:07:
      היה טעים ומהנה. בהחלט אחד המקומות שאחזור אליהם בהרכב משפחתי מלא. פוסט מעורר תיאבון..
        19/3/12 11:37:
      * יפה מעניין נראה טעים בתאבון יום נפלא והמשך שבוע טוב
        19/3/12 11:09:
      במרץ הם משיקים את מנות החורף שלהם?! משעשע... יש לי הרבה בבטן על לנדוור. בית הקפה הסמוך לביתי שייך לרשת והוא לא יוכל להיות "קפה הבית" או 'השכונתי שלי' עד שקטגורית הסלטים שלהם לא תעודכן. אני חושבת שבתי קפה צריכים לשים את הסלטים בעדיפות גבוהה יותר לשיפור ופיתוח. לאכול פסטה בבית קפה זו בחירה מאד גרועה לדעתי.
        19/3/12 11:02:
      אוהבת את הרשת הזאת מאוד. עוד לא נפתחה בירושלים. חגיגה של טעמים הבאת לנו פה...
        19/3/12 10:50:
      אוף איתך!
        19/3/12 10:32:
      לנדוור אבן גבירול החביב עליי ביותר. שם אחת לחודש פותחת את יום תל אביב שלי בשמונה בבוקר כשהכל מתעורר..ארוחת הבוקר נפלאה!!! וזו פשוט חוויה.