מרק כרובית הוספת עלי התרד למרק הכרובית הקרמי וללא בישול נוסף (של התרד) היא הברקה טעימה מאוד. התרד מתרכך מיד במרק הרותח ומוסיף צבע וטעם . אפשרי לתבל את המרק בתיבול נוסף ומעניין לבחירתכם. אני אהבתי את המרק עם פלפל שחור גרוס ומעט צ'ילי. טעים להגיש את המרק חם או מחומם בזילוף יוגורט ושמן זית מרק כרובית ותרד החומרים שלוש כפות שמן קנולה בצל גדול קלוף וקצוץ שתי שיני שום קצוצות ראש כרובית בינונית-קטנה, נקי -להפריד לפרחים ולקצוץ גס ארבעה תפוחי אדמה קטנים או 2 בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות גדולות כף חרדל דיז'ון חלק ליטר וחצי מרק זך או מים כפית וחצי מלח גס/אטלנטי או לפי הטעם פלפל שחור או לבן חופן עלי תרד שטופים, עלים גדולים יש לקרוע עם היד - מעט יוגורט ושמן זית לקישוט אופן ההכנה בסיר לחמם את השמן. להוסיף את הבצל והשום. לבשל כחמש דקות על להבה בינונית- נמוכה. הבצל צריך להפוך לשקוף ,לא להשחימו להנמיך את הלהבה ולהוסיף לסיר: כרובית ,תפוחי אדמה וחרדל. לערבב הכל עד שהירק נצלה מעט, במשך כ- 4 דקות להוסיף לסיר את המרק או המים. להביא לרתיחה ולבשל את המרק מכוסה כעשרים דקות או עד שכל הירק רך. לצנן את המרק דקות ספורות. לטחון בעזרת בלנדר סטיק או בלנדר רגיל. להגשה: לחמם את המרק לרתיחה. להוסיף חופן עלי תרד ולכבות . לזלף יוגורט, שמן זית ופלפל שחור גרוס כל כל מנה. |
תגובות (10)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
זה שוס !
גם הסטיילינג.