עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    סוגת משיקה סדרת קמחים חדשה

    0 תגובות   יום שבת, 3/3/12, 11:50

     

    סוגת מרחיבה את קטגורית הקמח בישראל –

    משיקה סדרה חדשה בקטגוריה בשיתוף

    עם ארז קומרובסקי!

    קמח עוגות, קמח לחלה, קמח כפרי,
    קמח רב תכליתי הם רק חלק מסוגי הקמחים החדשים העולים על המדפים בימים אלה

    ''

    השבוע קיבלתי להתנסות קמח מהסדרה החדשה של סוגת. אני מרבה להשתמש במוצרים של סוגת, וכעת עם הקמחים אני מקווה להצליח יותר באפיה שלי. אני כידוע לא אופה הרבה, ממעיט בעוגות מרבה באפית לחמים לאחרונה.

    ''

    סוגת, מרחיבה את קטגורית הקמח בישראל ומשיקה סדרה חדשה של 10 סוגי קמח פונקציונאליים: קמח כפרי – קמח חיטה כהה, קמח לחלה – קמח חיטה לבן, קמח לחם – קמח חיטה לבן, קמח עוגות – קמח חיטה רך, קמח עוגיות – תערובת של קמח חיטה רך וקשה, קמח פיצה ופוקצ'ה כמו באיטליה– קמח חיטה לבן בהיר, קמח רב תכליתי – קמח חיטה לבן בהיר, קמח שיפון מלא, קמח תופח מלא אמיתי, קמח מלא אמיתי 100%. בפיתוח הסדרה החדשה, חברה סוגת לשף ארז קומרובסקי, אשר הביא מהידע המקצועי שלו בתחום לפיתוח סוגי הקמחים השונים וכן הכין מתכון לכל קמח. המתכונים של ארז קומורובסקי יוצגו בגב אריזות סדרת הקמח.

     

     

    כעת עם הקמח לחלה כנראה שכל יום שישי נאפה חלת שבת

     

    חלה מתוקה לשבת

     

     

    מרכיבים

    3/4 קילו קמח סוגת

    30-40 גרם שמרים טריים

    1 ביצה

    1/4 כוס סוכר

    1/4 כוס שמן

    2 כפות דבש

    כפית מלח

    1.5 כוס מים חמימים

     

    כף סילאן

    ביצה נוספת

     

    ההכנה

    משרים את השמרים במעט מים חמימים וכף סוכר,בהמשך אפשר להוסיף את הדבש.

    מכניסים את הקמח מתחילים עם חצי קילו, לקערת עירבול, מוסיפים את השמן , הביצה, השמרים, והמים ומערבבים. מוסיפים את המלח ומערבלים. מוסיפים קמח לקבלת בצק יחסית יציב אבל עדיין רטוב. מתפיחים לילה שלם במקרר.

    מוציאים מהמקרר.

    כעת מכסים בעוד חצי כוס קמח, לשים ומחלקים ל5-6 חלקים.מ3 חלקים הכי גדולים, יוצרים 3 " נקניקים ברידוד ידני. וקולעים צמה. את החלה הקלועה מכניסים בזהירות לתבנית.

    מערבלים ביצה נוספת עם סילאן ומורחים כמה שנדרש לציפוי החלה. מפזרים שומשום או פרג מה שאוהבים. מתפיחים חצי יום נוסף מכוסה ( רצוי יריעת ניילון מעל שלא ידבק למגבת )

    אופים ב 180 מעלות כחצי שעה עש שמשחים היטב.

    ''

    השתמשתי בתבנית אפיה מסיליקון של סולתם רדד

     

    עם הקמח השני עדיין לא השתמשתי וכנראה בקרוב אכין עימו את לחם הבריאות שלי…

     

    "סוגת", הנמנית עם החברות המובילות בתחום המזון, נכנסת באופן מלא לקטגוריית הקמח ומשיקה את הסדרה החדשה בשיתוף קומורובסקי לאחר עבודת מחקר ופיתוח שערכה החברה למעלה משנה וחצי.

     

    סדרת הקמח החדשה תשווק במגוון אריזות נייר בעלות צבע שונה לכל סוג בגדלים שונים של 1 ק"ג. בגב כל אריזה יופיע מתכון המתאים לסוג הקמח, פרי מוחו של ארז קומרובסקי בכבודו ובעצמו.

     

     

    דיוויד פרנקלין, יו"ר ומנכ"ל סוגת: "כניסת חברת "סוגת" לקטגורית הקמחים, מאפשרת לחברה לספק ללקוחותינו מגוון רחב ועשיר של מוצרי מזון: החל ממוצרי המלח, הסוכר, האורז, הקטניות, הדגנים ומוצרים לבישול ואפייה. בחרנו לשתף פעולה עם ארז קומרובסקי אשר נחשב למוביל בתחום האפייה בישראל.  הרחבת קטגורית הקמח משלימה לסוגת את סל המוצרים אותו מספקת החברה ללקוחותיה.  "סוגת" השקיעה משאבים לא מועטים, מחשבה רבה, מחקר, פיתוח לפני קבלת ההחלטה על השקת הקטגוריה.  הרציונל אשר עמד מאחורי ההחלטה הוא להעניק לצרכנים סל מוצרים שלם ומגוון הכולל בין השאר מוצרי קמח ייחודיים ואיכותיים.  כחברה הדוגלת בחדשנות מתמדת, גם בעתיד אנו נמשיך ונפתח את הקטגוריה יחד עם ארז קומרובסקי ונוסיף מוצרים ייחודיים בתחום הקמח".

     

    ארז קומורובסקי, האיש והלחם מוסיף:"עם השקת הסדרה החדשה אנו יוצאים באמירה חדשה בעולם הקמח אשר הולכת לעשות מהפכה בשוק זה: לא מדברים יותר על קמח טוב או לא, אלא על קמח מתאים.  לדוגמא, הרכב הקמח המתאים לעוגות שונה מהקמח איתו אופים פיצה.  עם עליית הקמחים החדשים למדפים מגיעה גם הבשורה כי בעזרת קמח המתאים לייעוד האפייה ניתן לחסוך בשומן מעתה לא משתמשים במשפרי אפיה. חשוב לי להעביר את המסר הזה ללקוחותינו האופים כי מעתה חיי האפייה עומדים להיות קלים יותר ונוחים יותר".

     

     

    בין המוצרים החדשים אשר מושקים בימים אלו:

    קמח לחם – קמח חיטה לבן

    קמח כפרי – קמח חיטה כהה

    קמח עוגות – קמח חיטה רך

    קמח פיצה ופוקצה – קמח חיטה לבן בהיר

    קמח שיפון מלא

    קמח לחלה – קמח חיטה לבן

    קמח מלא

    קמח עוגיות – קמח חיטה רך

    קמח רב תכליתית – קמח חיטה לבן בהיר

    קמח תופח מלא

     

    מחיר מומלץ לצרכן: בין 7.99 ל- 9.99 ₪ .

     

    המוצרים בהכשר בד"צ.

     

    אין לי ספק שעם מגוון כזה של סוגי קמח משובח נתחיל לאפות בבית יותר ונדע איזה חומרים אנחנו מכניסים לתוך המאפים שלנו. איכות המאפה כידוע מתחילה בקמח וממשיכה באופה.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון