עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סלט בורגול צבעוני וטעים

    1 תגובות   יום שלישי, 31/1/12, 18:23

    את הסלט הזה הכנתי בהשראת השף אייל לביא בסדנה אצל מאיר השמן

     ''

     

    חומרים

     

    חצי כוס בורגול

    פלפל אדום בשרני

    פלפל כתום בשרני

    חצי צרור נענע

    חצי צרור פטרוזיליה

    חצי בצל סגול בינוני

    עגבניה קלופה

    מיץ מלימון

    שמן זית בנדיבות

    מלח

    פלפל שחור

     

     

    ההכנה

    משרים את הבורגול שעתיים במים, מסננים ומיבשים מעט.

    קוצצים את הפלפלים דק, קוצצים את הירק דק, קוצצים את הבצל דק.

    חותכים את העגבניה לקוביות קטנות.

    מערבבים עם הבורגול, מוסיפים תבלינים, לימון ושמן זית.

     

    מגישים

     ''

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      כמו שכבר הזכרתי, התאהבתי בבורגול בטירוף (בעיקר כשיש לידו המון פטרוזיליה ונענע).

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון