עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    מרק בסגנון בויאבז צמחוני שיפתיע אתכם

    2 תגובות   יום ראשון, 29/1/12, 18:20

     

     

    בהמשך לסדנה אצל מאיר השמן עם השף אייל לביא בו הוא הכין בדרכו את המרק הנפלא הזה.

    בדיוק קיבלתי להתנסות את שקית ( 400 גרם) עלי תרד שטופים של שופרסל….וזה התבקש:

     

    מרק בסגנון בויאבז ( ל4 סועדים)

    ''

     

    חומרים

     

    1 בצל

    1 כרישה

    8 יח' ארטישוק ירושלמי

    2 גבעולי סלרי קצוצים

    1 פקעת שומר קצוצה

    200 גרם תרד

    2 שיני שום

    2 עלי דפנה

    מעט תימין

    כוס יין לבן

    שמן זית

    פלפל לבן

    מלח

    ליטר מים

     

    ההכנה

     

    מחממים את שמן הזית. קוצצים את הבצל ומכניסים, קוצצים את הכרישה ומכניסים.

    קוצצים את השומר והסלרי ומוסיפים , מערבבים.

    מוסיפים שום קצוץ ועלי דפנה ותימין .

    מוסיפים  את הארטישוק הירושלמי החתוך לפרוסות.

    מערבבים ומוסיפים כוס יין לבן, מלח , פלפל לבן ומאדים.

     

    מוסיפים את המים ומרתיחים . מכסים ומבשלים כ 40-50 דקות מכוסה בלי לפתוח.

    מוסיפים מחצית מתכולת התרד לסיר לשתי דקות. מערבלים הכל עם מוט.

    ''

     

    מוזגים לצלחות ושואלים איפה היינו עד היום….

     ''

    משארית התרד מכינים פשטידה או גם יספיקו לסלט  שיפתיע אתכם…

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        29/1/12 19:34:

      צטט: יאיר ברטשפיז 2012-01-29 18:44:15

      נראה מצויין. אני חושב שאפשר להכין גם קדירה צמחונית מרוב המרכיבים שציינת - בטוח שגם יעשה עבודה טובה בימים הקרים האלה

       

      אפשר לנסות אפילו מרק אולי

      או פשטידה, הכל ניסוי ותהייה

        29/1/12 18:44:
      נראה מצויין. אני חושב שאפשר להכין גם קדירה צמחונית מרוב המרכיבים שציינת - בטוח שגם יעשה עבודה טובה בימים הקרים האלה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון