עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    אפשר לאכול ישר מהפריזר .... (באמת העוגיות הכי טעימות)

    7 תגובות   יום שני, 23/1/12, 22:14

    הכפילו כמויות , העוגיות מצויינות. ישמרו בחוץ עד שיגמרו ..

    עוגיות שוקולד

    החומרים
    200 גרם חמאה רכה
    חצי כוס סוכר לבן = 100 גרם
    קצת פחות מחצי כוס סוכר זהוב דמררה= 65 גרם
    2 ביצים גדולות
    כפית תמצית וניל
    250 גרם קמח תופח
    מאה וחמישים גרם שוקולד מריר שבור (בעזרת סכין) לחתיכות
    תבנית אפיה גדולה מרופדת בנייר אפייה
    אופן ההכנה:
    לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות.
    בקערת מיקסר להקרים את החמאה ושני סוגי הסוכר.
    להוסיף וניל וביצים ולהמשיך להקציף עד קבלת תערובת קצפית.
    לנפות מעל הקערה את הקמח ולערבבו פנימה.
    להוסיף ולערבב לבצק את חתיכות השוקולד.
    בעזרת 2 כפיות לנטף עוגיות קטנות במרחקים על תבנית האפייה.
    לאפות 10-12 דקות.
    להעביר את העוגיות לרשת ולצנן.
    העוגיות ישמרו שבועות בפריזר ארוזות בשקית. ניתן לאכול אותן ישירות מהפריזר!
    -
    ''
    דרג את התוכן:

      תגובות (7)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/1/12 15:13:

      צטט: חני הראל -בלוג אוכל 2012-01-24 13:11:33

      צטט: Bubamara 2012-01-24 12:15:34

      נשמע פשוט וטעים, בהחלט אנסה. אשמח באם יש לך עוד כמה מתכוני עוגיות שוקולד להציע.

       

      גם פשוט וגם טעים . יש לי כמה עשרות מתכוני שוקולד טעימים ומומלצים שהכונו אצלנו.

      לשלוח לך או שתכנסי לבלוג ותמצאי לבד?

       

      נהדר!אכנס לבלוג:) תודה

      צוחק חיוך  תודה

        24/1/12 16:40:
      טוב ששומרים במקפיא... הרי לא בריא לפתוח אותו בכל רגע...

      צטט: Vered c 2012-01-24 12:28:49

      נראה לי שניתן פשוט לשים שוקולד צ'יפס, במקום שוקולד שבור. גם חום, וגם לבן...יאמי... :))

       

      אפשרי , בהבדל של צורת השוקולד המתקבלת בעוגיה (חוסר אחידות וחתיכות שוקולד גדולות זה יפה וטעים)  והאיכות של השוקולד = אחוז מוצקי הקקאו גבוה יותר בדר"כ בשוקולד ולא שוקולד צ'יפס..

      בתאבון

      צטט: Bubamara 2012-01-24 12:15:34

      נשמע פשוט וטעים, בהחלט אנסה. אשמח באם יש לך עוד כמה מתכוני עוגיות שוקולד להציע.

       

      גם פשוט וגם טעים . יש לי כמה עשרות מתכוני שוקולד טעימים ומומלצים שהכונו אצלנו.

      לשלוח לך או שתכנסי לבלוג ותמצאי לבד?

        24/1/12 12:28:
      נראה לי שניתן פשוט לשים שוקולד צ'יפס, במקום שוקולד שבור. גם חום, וגם לבן...יאמי... :))
        24/1/12 12:15:
      נשמע פשוט וטעים, בהחלט אנסה. אשמח באם יש לך עוד כמה מתכוני עוגיות שוקולד להציע.

      ארכיון

      פרופיל