עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    סלט קוסקוס

    3 תגובות   יום ראשון, 22/1/12, 13:44

    מרכיבים

    3/4 כוס קוסקוס

    חצי פלפל אדום

    חצי פלפל צהוב או כתום

    פטרוזיליה

    מעט שמיר

    כוס עלי נענע

    בצל ירוק

    רבע בצל סגול

    עגבניות שרי

    לימון

    שמן זית

    מלח

    פלפל שחור

    ההכנה

    משרים את הקוסקוס במים כשעתיים ללא בישול.

    קוצצים את הירקות והעלים, פורסים את העגבניות

    מערבבים עם הקוסקוס המסונן. מוסיפים לימון שמן זית ותבלינים

    מגישים

    ''''

    לט"ו בשבט מוסיפים חמוציות, אומניות יבשות, משמש קצוץ, ומעט סילאן.

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/1/12 20:52:
      איזה יופי! לא ידעתי שאפשר לאכול קוסקוס בצורה כזו, תודה
        23/1/12 19:47:
      מגניב ובריא גם
        22/1/12 14:54:
      יופי של צבעוניות

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון