עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    סדנת פסטה וגבינות בשבילך עם השפים משה בראל ורן בוק ( כניסה חופשית)

    1 תגובות   יום שלישי, 17/1/12, 17:24

     

    ימי שישי 20 ו-27 בינואר 2012, בשעה 11:00, קניון שרונים - הוד השרון

    סדנה על פסטה וגבינות

    עם השפים משה בראל ורן בוק

    כולם בטח מכירים את ההעדפה ש\יל לפסטה טרייה ובמיוחד למוצרים של פסטה דלה קזה, אז הנה הזדמנות מצויינת לא רק להכיר אלא ללמוד להכין מנות איטלקיות וכל זה בחינם ומשני שפים מומחים…

    '' צילום איתיאל ציון

    אז למה אתם מחכים….

     

    רשת "פסטה דלה קזה" מזמינה אתכם ליהנות משתי סדנאות ייחודיות בניצוחו של השף משה בראל שידגים הכנת רביולי, קנלוני ולזניה. בראל יארח על הבמה את המומחה הבינלאומי לגבינות השף רן בוק, במסגרת אירועי "שף תטעם" בקניון שרונים, בתאריכים  20 ו-27 בינואר 2012 בקניון שרונים, בשעה 11:00. הכניסה חופשית.

    בסימן בישולי החורף, רשת "פסטה דלה קזה" מזמינה אתכם ללמוד איך מכינים מנות קלאסיות מהמטבח האיטלקי, את הסדנא יעביר איש הפסטה הטריה משה בראל (בעלים של "פסטה דלה קזה") שידגים מתכונים קלאסיים וקלים להכנה ביתית של רביולי גבינות עיזים, קנלוני תרד וריקוטה, לזניה עם עגבניות טריות ורביולי ארבע גבינות. בראל, יארח על הבמה את השף רן בוק – מומחה עולמי לגבינות שיספר על גבינות איטלקיות. הסדנאות פתוחות לקהל הרחב , ללא תשלום ויתקיימו במסגרת אירועי "שף תטעם" בקניון שרונים. הכניסה חופשית.

    סדנאות להכנת פסטה עם שף משה בראל (פסטה דלה קזה) ושף רן בוק:

    20 בינואר 2012, בשעה 11:00, בקניון שרונים – הוד השרון

    27 בינואר 2012, בשעה 11:00, בקניון שרונים – הוד השרון

     

    רשת פסטה דלה קזה מתמחה בייצור פסטה טרייה תוצרת בית על פי מסורת איטלקית מאז 1991. במפעל המשפחתי מחכה לכם חגיגה איטלקית אמיתית עם מעל 200 מוצרים שונים, טריים וייחודיים באיכותם, מחומרים טבעיים בלבד וללא צבעי מאכל או חומרים משמרים. המוצרים כשרים בהשגחת הרבנות כפ"ס. בין המוצרים של פסטה דלה קזה תוכלו למצוא סוגים רבים של פסטה טריה, רביולי במילויים שונים, ניוקי תפו"א או בטטה, קנלוני, לזניות, רטבים נהדרים, פוקצ'ות ומאפים, קישים וגם קינוחים מפנקים: טירמיסו, פאי תפוחים, פאי אגסים ושוקולד ושטרודל תפוחים ואגוזים. 

    פסטה דלה קזה - פסטה איטלקית טריה תוצרת בית

    הפסטה הכי איטלקית בארץ.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        18/1/12 09:37:
      אני אוהב פסטה טרייה!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון