עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    סלט חצילים " אנג'ליקה"

    5 תגובות   יום שישי , 13/1/12, 13:17

     

    מסעדת אנג'ליקה בירושלים נחשבת לאחת הכשרות הטובות בארץ. היינו שם וכבר בפתיחה של המטבלים הבנתי שאין דברים כאלו. רמה אחרת ממה שהורגלנו עד עתה.

    מטבל סלט החצילים היה כל כך טעים שביקשנו עוד ועוד.

    בבית ניסיתי לשחזר

     ''

    מרכיבים

    1 חציל בלאדי

    רבע בצל סגול

    רבע בצל לבן

    1 בצל ירוק

    3 גבעולי פטרוזיליה

    כף מחוקה טחינה גולמית

    לימון

    מלח

     

    ההכנה

     

    שורפים את החציל על האש, קולפים, מסננים מהנוזלים.

    קוצצים דק,דק בצל לבן וסגול. קוצצים את הפטרוזיליה והבצל הירוק. מערבבים עם החציל המסונן. מוסיפים את הטחינה והמלח. לקצוץ את החציל , לא למעוך.

    למחרת הטעמים מושלמים.

    מגישים:

     ''

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/1/12 07:21:

      צטט: Penny Lane 2012-01-16 01:16:37

      מה הקטע עם הבצל?

       

      מוסיף המון טעם תנסי ( בלי נישוקים)

        16/1/12 01:16:
      מה הקטע עם הבצל?
        15/1/12 11:32:
      נשמע מעניין ומחדש לעומת הבבא גנוש המסורתי. אני הולך לנסות. תודה!!!
        15/1/12 00:02:
      ששת, אני מבקשת סיבוב נוסף אצל המקור :)
        14/1/12 12:37:
      נשמע טוב :)

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון