עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    בצל סגול

    7 תגובות   יום רביעי, 4/1/12, 01:54

    בעת האחרונה אני משחקת הרבה עם בצל, במיוחד סגול .

    קחו רעיון פשוט וטעים לבצל סגול בתחמיץ, עוקצני ומרענן :

    בצל סגול
    קוצצים דק בצל סגול אחד בינוני (במשקל של כ 120 גרם) מוסיפים לקערה:
    כפית וחצי סוכר לבן
    כפית וחצי מלח דק
    מיץ מלימון אחד
    מניחים לבצל לעמוד בתחמיץ בחוץ למשך כ- 30 דקות לפני האוכל.
    הבצל הזה איננו חריף וישמר במקרר למשך ימים ספורים.

    ''

    קליפת הבצל היתה יפה :

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (7)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        5/1/12 13:49:
      יפה גם טעים. תודה.
        4/1/12 19:18:
      אהבתי.
        4/1/12 18:53:
      איזה רעיון טוב! אנסה בקרוב.
      טעים אצלך ! את הבצל הזה אכלתי בכפית .. "חזק| אבל טובבבב תודה
        4/1/12 15:45:
      תמונת הבצל מקסימה גם אני חזק בענייני בצל אתמול הכנתי באבא גנוש והוספתי פנימה הרבה בצל סגול חתוך לקוביות.
      תודה ! :)
        4/1/12 13:10:
      פשוט וטעים ....תודה :))))))

      ארכיון

      פרופיל