עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    כדורי/קציצות בטטה אפויות ומצולמות -כמו פלאפל

    21 תגובות   יום שישי , 23/12/11, 12:37

    כדורי הבטטה הללו גזלו ממני שעות יקרות. מאות תמונות צולמו הכדורים המוכנים , אני מרוצה חלקית מהתוצאה.

    זה מה שנקרא ללמוד מצלמה חדשה בדרך הקשה .. אני אגיע ובדיוק לתוצאה הרצויה , עוד קצת זמן.

    והפעם:  הכנה מצולמת שלב אחר שלב ,כי השלבים יפים והתוצאה חביבה: כדורי בטטה אפויים .

    -

    הבטטות דקיקות בדרך לאפייה , נקיות גם אם לא מושלמות:

    ''

    מחצית השעה אחרי הבטטות רכות:

    בואו נפשיטן מהקליפה , זה חם, המתיקות נוטפת מהן .

    ''

    להמשיך לקלף , לגמרי -

    ''

    כעת יש לערבב את מחית הבטטה עם חומרים נוספים (הירוק זה כוסברה !)

    ''

    התערובת מוכנה : 650 גרם בטטה (לאפות ב 200 מעלות עד לריכוך כשלושים דקות) כפית כמון טחון,מיץ מחצי לימון, מלח, פלפל שחור גרוס,חופן כוסברה, 120 גרם קמח רגיל, כף שמן זית . למרוח את הכדורים בשמן זית . לאפות ב 200 מעלות 10-15 דקות . להוציא , להפוך את הכדורים ,להמשיך לאפות 10-15 דקות נוספת.

    ''

    כעת נגלגל לכדורים יפים:

    ''

    הכדורים שלנו אפויים ומוגשים עם רוטב טחינה ויוגורט ו.. כוסברה:

    הרוטב: כף טחינה גולמית מעורבת עם 4 כפות יוגורט. לתבל במלח ופלפל שחור לטעם.

    ''

    אפשר כבר לטעום:

    ''

    -

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (21)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/1/12 13:58:
      התמונות של הבטטה בקליפה הפתוחה - סקסי בטירוף
      תודה רבה חברים !
        6/1/12 15:27:
      טעים שחבל"ז
        2/1/12 19:30:
      נראה מעולה
      תודה רבה אילנה. תודה מושון.
        31/12/11 14:57:
      איזה רעיון נפלא!!! תודה!!!
        28/12/11 17:51:
      הנחתי את הכדורים על מצע של עלי מנגולד שטופים, אותם מרחתי הרוטב שהכנתי עבורם. כל השאר כמו שהצעת. ואז היו כדורים, הייתה טחינה והיו עלי המנגולד ברוטב קצוצים דק דק. האורחים היום טענו שזה מעדן אלוהי.
      תודה דנה. תודה עמוס.
        27/12/11 07:59:
      רעיון מקסים ו...פוטוגני!
        27/12/11 00:02:
      נראה מצויין ומזמין, חני. סוף חנוכה שמח, עמוס.
      תודה דקלה , תודה אלמתי, תודה שולי - שולי, קרתה כאן תקלה ותגובתך נמחקה בטעות, צר לי !
        24/12/11 08:08:
      יאמי כוסברה! * וכמובן הכתום * תודה ♥
        23/12/11 19:16:
      לך*
      לא ממש מורכב. אפשרי להחליף את הכוסברה שיחד עם הכמון מזכירה קצת פלאפל ..
        23/12/11 17:53:
      די מורכב ,אבל ננסה. אפשר להחליף את הכוסברה?
      בתאבון , תודה פנינה
        23/12/11 14:01:
      פשוט ומדליקקקק!! איזה יופי, אימצתי.
      תודה אירית :)
        23/12/11 13:44:
      מענג...ופיל ברקע בכלל נפלא :) תודה.
      תודה רבה !
        23/12/11 13:09:

      אכן סידרה יפה . ואני בטוח, גם טעימה.

      ארכיון

      פרופיל