עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    לחם בריאות

    5 תגובות   יום שלישי, 20/12/11, 21:59

    לאחרונה קיבלתי להתנסות קמח חיטה לאפית לחם עשיר במינרלים של שופרסל להתנסות

    בדרך כל אני לא אופה לחמים, אולי מעתה  …כן

     ''

    מרכיבים

    2 כוסות קמח

    1/2 כוס גרעיני דלעת וחמנייה

    כף צ'יה

    כף שומשום

    3 כפות זעתר

    1/2 כפית מלח

    3 כפות שמרים

    1 כף משפר אפיה

    1כף חומץ

    2 כפות שמן זית \ קנולה

    1 כף סילאן

    כוס שמיר ופטרוזיליה קצוצים

    1 יוגורט

     

    ההכנה

     ''

    ללוש את כל החומרים היטב, היטב

    לתת לנוח שעה

    ''

    להכניס לתבנית ( רצוי משומנת  אבל לא חובה )

    לתת לתפוח 4 שעות

    ''

    לאפות ב  200 מעלות שעה.

    ''

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        30/12/11 00:12:

      צטט: *יואל* 2011-12-29 21:13:49

      איזה קמח השתמשת לצורך העניין קמח שיפון או קמח מלא או תערובת של לבן עם שיפון/מלא

       

      יואל, זה גם שום וגם מצולם

      קמח חיטה לאפית לחם עשיר במינרלים של שופרסל

        29/12/11 21:13:
      איזה קמח השתמשת לצורך העניין קמח שיפון או קמח מלא או תערובת של לבן עם שיפון/מלא
        29/12/11 20:32:

      צטט: יאיר ברטשפיז 2011-12-27 08:12:08

      לחם מלא בכל טוב. אגב, האם הבצק לפני האפייה במרקם רטוב או קשיח?

       

      לא ממש שמתי לב אני מניח שמוצק אם כי הוא תופח אם נותנים לו זמן.

      לחם מלא כזה

        27/12/11 08:12:
      לחם מלא בכל טוב. אגב, האם הבצק לפני האפייה במרקם רטוב או קשיח?
        27/12/11 06:30:
      נראה לחם מעניין מאוד - תוכל אולי להוסיף פמונה של איך נראית פרוסה חתוכה? תודה לך!!!

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון