עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    סודות מהמזווה

    3 תגובות   יום שלישי, 13/12/11, 09:49

    מה חובה להחזיק במזווה ? ממה תרכיבו ארוחה זריזה למשפחה לחברים או לחגיגה זוגית ?

    קבלו טיפים למספר קיצורי דרך טעימים מהטופ שפים שמגלים כיצד ניתן להפתיע עם מרכיבים כגון - שמן זית, פחית עגבניות וצינצנת אנשובי קטנטנה אך איכותית:

    ''

    מקור הצילומים והידיעה

    -

    מארק ביטמן

    קופסת שימורים: עגבניות ,לשימוש במגוון מנות פסטה.

    קרטון: ביצים, להכנת מגוון מנות פריטטה (ארוחה במחבת) -לאכול חם וטרי או גם מאוחר יותר.

    בקבוק: שמן זית,חומץ שרי ורוטב סויה. אלו מרכיבי בסיס להכנת מגוון מנות אוכל טעימות.

    צינצנת:אנשובי -שילוב של אנשובי ופלפלי פיקולו תקבלו מנות פתיח מעוררות תאבון.

    טיפ: אוכל מתוצרת ביתית משמח אנשים.

    -

    מייקל פסילקיס

    שף ובעלים של המסעדה הניו יורקית Anthos

    קופסת שימורים:גרגירי חומוס, להכין ממרח חומוס. מייקל מציע לרוקן תכולת קופסת חומוס לתוך מעבד מזון, להוסיף מעט שום בתוספת מה שיש בבית כגון -עגבניות מיובשות/תבלינים טריים/תיבול יבש. לסיים בתיבול מלח ופלפל והופ ! יש לכם חומוס.

    קרטון:ביצים , להכנת אומלט גדול המוגש לצד צ'יפס ועגבניות . מנה המזכירה לשף את בית אימו היווניה.

    בקבוק: שמפניה .כי כולם אוהבים שמפניה..

    צינצנת: פלפלים בתחמיץ, ארטישוקים ופטריות. השף מייעץ להחזיק מוצרי איכות שיענגו את הסועדים.

    טיפ:תהיו פחות רשמיים ,תנו לאורחים הרגשה נינוחה.

    -

    ב. סמיט

    בעלים של מסעדת B. Smith

    קופסת שימורים: אננס. כי פירות זה תמיד נחמד , אננס הוא אחד מסוגי הפירות שנשמר היטב בקופסת שימורים. להכמת מגוון מנות אוכל וגם משקה.

    קרטון: מיכל של פיצוחים/חטיפים.

    בקבוק: משקה סיידר מוגז, להגשה כמו שהוא או בתוספת אלכוהול :וודקה או רום.

    צינצנת: פלפלים אדומים קלויים בתחמיץ , לקצוץ ולהוסיף לסלט או כתוספת לרוטב.

    -

    סנדרה לי

    קופסת שימורים: מלית לפאי. (רעיון לאמריקאים פחות לישראלים..) -להגיש קרפים במלית פאי דובדבנים או תפוחים .

    קרטון: ליקר ביצים (Eggnog) או ליקר שוקולד לבן (Godiva).

    בקבוק: וודקה וניל, להכנת מגוון קוקטיילים.

    צינצנת: סלסה ,להכנה זריזה של סלסה אבוקדו - להוסיף לתכולת הצינצנת אבוקדו חתוך לחתיכות קטנות ,פטרוזיליה,כוסברה ובצל ירוק .

    טיפ: הפתיעו !

    -

    ג'ון באש

    שף ובעלים של מסעדת August בניו אורלינס

    קופסת שימורים: גרגירי פלפל ירוק צרפתי, לשדרוג כל רוטב גם להגשה עם קוקטייל פירות ים.

    קרטון: עוגת פנטונה , להגיש פרוסות גם בתוספת ריבה טובה וקצפת.

    בקבוק: שמן אגוזי לוז/אגוזי מלך להכנת רוטב ויניגרט או מרינדות.

    צינצנת: ריבות פירות יער או כל סוג פרי אחר להגשה על פלטה של גבינות.

    -

    תומאס קלר

    שף ובעלים של מסעדת The French Laudry

    קופסת שימורים: טונה איטלקית , להכנת מנת פתיח/סלט.

    קרטון: ביצים

    בקבוק: יין לבן או שמפנייה

    צינצנת: פלפלי פיקולו , להוסיפם קצוצים לסלט לטעם מעושן-חריף-מתקתק.

    -

    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        13/12/11 20:56:

      "אוכל מתוצרת ביתית משמח אנשים."

      את הטיפים הייתי משמרת. בצנצנת.

      במקרה שיבואו...אורחים.

      תודה יקירתי.

       

        13/12/11 14:12:

      עזבי את הטופ שפים.
      מה אומרת חני הראל?
      מה שהיא תגיד - אני עושה!!

        13/12/11 11:15:
      אחלה :)

      ארכיון

      פרופיל