עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';
    0

    מפלצת העוגיות מכה שנית ! - גליון חדש למגזין דסרטס (קחו הצצה)

    0 תגובות   יום שישי , 9/12/11, 07:36

    בימים אלו יצא לאור גליון חדש של מגזין הקינוחים המשובח : דסרטס מספר 24.

    הפעם הגליון החדש נפלא במיוחד ומוקדש למגוון עוגיות הן למגזר חובבי המתוקים המקצוענים והן החובבנים לביס הקטן והמושחת הזה.

    ''

    -

    ממגוון המתכונים בגליון הנוכחי:

    - עוגיות פיסטוק שוקולד

    - נגיסוני שקדים 

    - עוגיות שוקולד וופל 

    - סבלה פיסטוקים  

    - עוגיות סנדוויץ וניל (ע"מ 19 - יפות במיוחד) 

    - מקלוני פפרמינט באדום לבן  

    -  עוגיות מרחבי העולם:

    - אלפחורס

    - סהרוני שקדים

    - מקרונס

    - עוגיות פלורנטין (הכינו הרבה גרידת תפוז)

    - אוזני המן מישראל (בצק פריך המכיל מיץ תפוזים במלית פרג)

    - מעמול פיסטוק

    - עוגיות פרג

    - מזורקה פולנית (במלית משמש מיובש)

    - עוגיות דבש מתובלות

    - עוגיות קינמון שקדים (והרבה שקדים!)

    - שורטברד מברזיל (המכיל קורנפלור)

    - עוגיות מפינלנד עשויות חמאה חומה

    - עוגיות שקדים משוודיה

    - ריבועי לימון - מתכון נטול גלוטן

    - בראוניז שוקולד כפול עם אגוזים

    -ריבועי שטרויזל דובדבנים (יבשים)

     'חיפושיות' שוקולד שלב אחר שלב :

    -

    ''

    - עוגיות של שפים :

    - עוגיות מיני פאי קטיפה אדומה

    - רוגעלך במלית צימוקים ורום

    - מקרונס קוקוס

    - עוגיות סנדוויץ שוקולד בננה

    - עוגיות מעוצבות, ג'ינג'ר ברד,עוגיות סנדוויץ קקאו ומנטה, כדורי פינה קולדה,רקיקים מלוחים,עוגיות עם סלק, קמח תירס , ממרח שוקולד אגוזים (מתכון מעניין) ועוד .

    --

    ''

     

    הצפייה והדפדוף החינמי במגזין השלם מוגבלת לשבוע ימים .

    כעת ניתן לצפות בכל דף רצוי גם בהגדלה וכן להדפיס מתכון לבחירתכם.

    * לדפדוף און ליין במגזין לחצו כאן 

    -

    אשאיר לכם גם עוגיות ממטבחי - מתכון לעוגיות יווניות טעימות במיוחד :

    -

    ''

    עוגיות יווניות

    החומרים:

    250 גרם חמאה

    1 כוס סוכר לבן (= 200 גרם)

    קליפה מגורדת מחצי תפוז

    חצי כפית תמצית וניל

    2 חלמונים מביצים גדולות

    2 כפות מיץ תפוזים

    כוס קמח תופח (140 גרם)  - או קמח רגיל בתוספת כפית אבקת אפייה

    2.5 כוסות קמח רגיל (=380גרם)

    -

    להברשת העוגיות:

    1 ביצה טרופה

    2 כפות שומשום

    ההכנה:

    לחמם תנור לחום בינוני 180 מעלות.

    בקערת מיקסר לטרוף את החמאה,סוכר, קליפת תפוז ווניל עד קבלת תעורבת קצפית.

    להוסיף לקערה חלמונים ,אחד אחר השני.

    במהירות נמוכה להוסיף את המיץ והקמחים , ללוש עד קבלת בצק אחיד.

    לכסות את הבצק ולקרר במקרר למשך 20 דקות.

    -

    ליטול מהבצק כמות של כף לערך לגלגל לכדור. על משטח מקומח קלות לגלגל כל כדור לגליל באורך של כ 25 ס"מ.

    לקפל לשניים ולקלוע יחד או לסגור את הקצוות וליצור טבעת.

    להניח את העווגיות על נייר אפייה.

    להבריש את העוגיות בביצה. לפזר מעל שומשום.

    לאפות בתנור החם כרבע שעה או עד הזהבה טובה.

    לצנן את העוגיות בתוך התבנית למשך 10 דקות. להעביר לרשת לצינון מוחלט.

    לאחסן בכלי אטום.


    ''

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל