עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    דלעת מקורמלת

    2 תגובות   יום שני, 5/12/11, 07:15

     

    פשוט קל וטעים

    מרכיבים

    פלח דלעת

    2 כפות סילאן

    כפית סוכר חום

    קורט מלח

    4 עלי מרווה

    קורט קינמון

    פלפל שחור גרוס

     

     

     

    ההכנה

    חותכים את הדלעת לאצבעות

    מערבבים את החומרים בקערית. מערבבים ומצפים את הדלעת בתמיסה.

    מכניסים לתנור חם 200 מעלות ל 30-45 דקות.

     ''

    בתיאבון

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        16/12/11 08:55:

      צטט: mkara 2011-12-11 19:17:37

      נראה יפהפה!!! אני אוהב להוסיף גם קצת כמון או קימל טחון לדלעת אפוייה.

       

      דלעת וקימל ( כרויה) זה מושלם

        11/12/11 19:17:
      נראה יפהפה!!! אני אוהב להוסיף גם קצת כמון או קימל טחון לדלעת אפוייה.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון