מסעדות ואוכל דלעת
פשוט קל וטעים
מרכיבים
פלח דלעת
2 כפות סילאן
כפית סוכר חום
קורט מלח
4 עלי מרווה
קורט קינמון
פלפל שחור גרוס
ההכנה
חותכים את הדלעת לאצבעות
מערבבים את החומרים בקערית. מערבבים ומצפים את הדלעת בתמיסה.
מכניסים לתנור חם 200 מעלות ל 30-45 דקות.
בתיאבון
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
צטט: mkara 2011-12-11 19:17:37 נראה יפהפה!!! אני אוהב להוסיף גם קצת כמון או קימל טחון לדלעת אפוייה.
צטט: mkara 2011-12-11 19:17:37
דלעת וקימל ( כרויה) זה מושלם
לחץ כאן כדי להוסיף דף זה למועדפים
תגובות (2)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
דלעת וקימל ( כרויה) זה מושלם