עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    אצבעות שוקולד\ גרנולה

    1 תגובות   יום שבת, 26/11/11, 09:18

     

    ''

     

    קורה לכם שאתם אוכלים משהו במסעדה ואתם מרגישים צורך להכין בבית?

    לי זה קורה המון, אבל אין לי החוצפה לבקש מהשף מתכון.

    לקח המון זמן עד שהחלטתי על שיכפול כביכול של אצבעות השוקולד שאכלתי ב"קימל"

    ולא, מה שהכנתי שונה אבל אפשר מתוך המתכון וניסוי ותהייה להצליח.

    הערה: בקימל זה מבוסס על קורנפלקס ושומשום אני חושב..

    אני קיבלתי גרנולה לניסוי ותהייה, ועוד גרנולה בטעם קפוצינו של שופרסל ומיד קליק ידעתי שזה מתאים כמו כפפה.

     ''

    חומרים:

     

    250 גרם גרנולה בטעם קפוצ'ינו

    300 גרם שוקולד

    50 גרם חמאה

    מיכל שמנת

    150 גרם אבקת סוכר

    6 אגוזי מלך

     ''

    ההכנה

    מרסקים את הגרנולה במעבד ( לא לאבקה ),  הגרנולה מאוד עשירה יש בה עצמה שבבי שוקולד לבן וחמאת קקאו בנוסף לכל המרכיבים.

    מרסקים את האגוזים ומוסיפים.

    מוסיפים 25 גרם חמאה וחצי מיכל שמנת, מערבבים ומכניסים למיקרו ל 2 דקות בערך.

    מערבבים ומשטחים לשכבה אחידה בתבנית סיליקון משומנת בחמאה או כלי מתאים.

     ''

    ''

    ממיסים את השוקולד עם 25 גרם חמאה וחצי מיכל שמנת במיקרו.

    מוציאים מוסיפים את אבקת הסוכר ( זה המקום ליצירתיות משלכם בטעמים לגנאש).

    יוצקים על הבסיס ומיישרים עם לקקן.

    מכניסים למקפיא לשעתיים. מוציאם לטמפרטורת החדר ו…זוללים.

    ''

     

    ''

    ''

    יאמי

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        26/11/11 09:43:
      זה נראה טוב.....ממש שחיתות.

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון